úterý 16. května 2017

Komín pro krb

Komín pro krb

Komíny CZ-český výrobce komínů. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. Tuto kontrolu vám obstará odborná kominická firma. U novostaveb se komín řeší už v projektové dokumentaci, stejně jako krbová vložka. První keramický je určen pro připojení spotřebiče na pevná paliva (krbové vložky), druhý plastový slouží k odvodu spalin od plynového kondenzačního kotle.


Frézování, rozšiřování komínového průduchu, kde jsou odváděny spaliny od spotřebičů například krbová kamna, kotle, atd. Fasádní nerezový třísložkový komín pro krbová kamna DN 150mm. Interiérový nerezový třísložkový komín (přímo nahoru bez odbočky) pro krb DN 200mm.


Je možné ho použít do novostaveb i rekonstrukcí. Vyberte si způsob založení komínu: 1. Použití na krby, kotle, kamna. Nádoba na saze je ekonomicky výhodnější řešení, nevyžaduje směrem dolů od T-kusu velký prostor (cca 50cm). Vše pro levný a kvalitní komín , zděné i nerezové komíny, certifikované systémy a kusový sortiment pro váš komín.


Bohaté příslušenství, odborné poradenství. Chcete si komín vybrat z pohodlí domova? Potřebujete odborně poradit s výběrem vhodného komínu, nebo příslušenství? Jste na správné adrese.


Naše rodinná výrobní a montážní firma KOMÍNY CZ s. Aj keď je komín pre krb usporiadaný v súlade so všetkými pravidlami, môže sa do rúry ešte dostať určité množstvo vody. Všetko bude závisieť od časti komína a veľkosti sukne, ktorá má nad komínom inštalovaný dáždnik alebo deflektor. Každý komín pro krb potřebuje výpočet spalinové cesty. Zvlášť důležité je to pro teplovodní krby, krby s akumulační masou a všechny krby v bungalovech, kde je nízká účinná výška komínu.


Zde se nejvíc uplatňuje nerezový komín v provedení jako svislý kouřovod. Ten Vám nejen ušetří místo i peníze, ale hlavně. Pro správnou funkci kamen a krbů je nutné zajistit také vhodný komín odpovídající velikosti a typu zvolených kamen nebo krbové vložky. Každá krbová kamna a krbové vložky mají trochu odlišné nároky na funkčnost.


Ze zákona je dáno, že krby potřebují komín , abychom z domu odvedli všechny spaliny. Plynové vyžadují dva, jeden na odvod a druhý na přívod vzduchu. Vše se dá jednoduše vyřešit průduchy, které se vyvedou na fasádu, a komín stavět nemusíte. Fornarinar - Váš partner pro Váš krb a komín.


Realizujeme teplovzdušné i teplovodní krby, úpravy stávajícího krbu, stavba zahradních krbů a udíren, kominické služby. S manželem taky plánujeme krb do našeho obýváku a zatím přemýšlíme, jak budeme řešit jeho komín. Nejlepší variantou se nám jeví použit nerezové komíny, které jsou přecejen jednodušší na instalaci, což se nám hodí, vzhledem k tomu, že v domě žádný komín nemáme. ZAHRADNÍ KRBY Kompletní sortiment zahradních krbů a krbového příslušenství. Zpříjemněte si chvilky oddechu grilováním v jedinečných zahradních krbech české výroby.


Výrobce zahradních krbů má více než let zkušeností. V nabídce též zahradní krby na opékání selat, krboudírny a zahradní pec. Všechny výrobky získaly potřebné certifikáty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky