čtvrtek 4. května 2017

Servis zaluzii

Nabízíme kompletní servis. Záruční a pozáruční servis. Zaměřujeme se na servis -opravy. Na těchto stránkách bychom Vám chtěli přinést informace o servise žaluzií.


Servis zaluzii

MONTÁŽE - SERVIS - OPRAVY. Přetrhl se Vám řetízek nebo lanko u žaluzie? Upadl Vám držáček na upevnění žaluzie? Nebo chcete namontovat nové okenní nebo dveřní žaluzie?


Vnitřní horizontální žaluzie Provádíme opravy horizontálních žaluzií Isoline (řetízkových), žaluzií Meziskelních ovládaných bovdenem a provázkem a žaluzií ECO ovládaných plastovou tyčkou a provázkem. Realizujeme opravy výrobkov a dodávku komponentov od všetkých výrobcov za rozumné ceny. Největší e-shop s náhradními díly na žaluzie, sítě proti hmyzu a plastová okna.


Servis zaluzii

ZDARMA doprava při objednávce nad 3Kč. Firma Jan Kubát-rolety se zabývá prodejem, montáží a opravami žaluzií, rolet, markýz a jiné stínící techniky, včetně síťí proti hmyzu. Oprava řetízků, vodících lanek, výměna žaluzií. Venkovní žaluzie jsou vystaveny v průběhu roku nepříznivím povětrnostním podmínkám a proto je jejich kontrola a servis mnohem náročnější a doporučuje se provádět vždy každý rok.


Závady, opravy a servis okenních žaluzií K moderním oknům jednoznačně patří žaluzie. Servis a opravy vnitřních žaluzií. Na nich mohou vzniknout závady, které lze většinou vyřešit výměnou příslušné části žaluzií.


Servis zaluzii

Pri oprave alebo výmene žalúzií vždy kontaktujte kvalitný servis. Do nových žalúzií sa z ekonomických dôvodov oplatí investovať iba v prípade, že tie staré sú zničené úplne. O nezáväznú cenovú ponuku na nové žalúzie môžete požiadať aj našich stránkach.


Neopatrným a neodborným zacházením můžete funkčnost žaluzií ještě více zhoršit. U závažnějších problémů vám nezbyde nic jiného, než zavolat servisního technika, který se postará o odborný servis a eventuálně i výměnu jednotlivých poškozených lamel. Oprava žaluzií v domácím prostředí je tak možná v. Stínící technika, zaměření, kalkulace, nabídka dle požadavku zákazníka, široký výběr barev a možností instalace. Termín dodání do deseti pracovních dnů od obdržení závazné objednávky, záruka měsíců na montáž i materiál, pozáruční servis , prodej náhradních dílů.


Servis zaluzii

Predaj a montáž okien rakúskej značky Internorm, bezpečnostných vchodových dverí a garážových brán Hörmann. Provádíme servis -opravy veškerých žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu, výměny starých žaluzií za nové. Opravy provádíme v Praze a Středočeském kraji.


Automatizace manuálně ovládaných žaluzií a rolet. Přetržený řetízek a jeho následné vyvlečení z horní lišty žaluzie je jednou z nejčastějších závad. Pokud je řetízek přerušen v místě plastové spojky (např. z důvodu ztráty spojky) a je vyvlečen, lze tento řetízek znovu navléci a spojit novou spojkou. Nezáleží na tom, jestli máte žaluzie od nás, nebo od jiného prodejce.


Opravujeme všechny typy horizontálních a vertikálních žaluzií. Pokud to situace dovoluje, opravu provádíme rovnou na místě. Pokiaľ nemáte doma šikovného majstra, radi by sme ponúkli pomoc pre zákazníkov v Bratislave a okolí – opravujeme vnútorné žalúzie, aj siete proti hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky