pondělí 8. května 2017

Uhlí ledvice

Uhlí ledvice

Vzhledem k našemu léty ověřenému způsobu průběžného naskladňování uhlí pod zastřešené haly, kde se s uhlím dále nemanipuluje a nevrší se, tudíž. Těžné uhlí v závislosti na kvalitě je upraveno tříděním, drcením, rozdružováním na pestrý sortiment obchodních uhelných produktů - tříděného a prachového uhlí , palivových směsí s určením pro široké spektrum odběratelů v průmyslu, energetice, teplárenství a pro komunální spotřebu. Provoz Úpravna uhlí Ledvice Vytěžené uhlí z těžební lokality Doly Bílina obsahuje různé příměsi, má různou velikost a ostatní jakostní parametry. Proto je nutné další zpracování surového uhlí v úpravně.


Uhlí ledvice

Změna sídla společnosti. Upozorňujeme na změnu sídla a tudíž i fakturační adresu naší společnosti. BRIKETY: - volně složené na hromadě (Německo- malé,velké) - balíkové brikety (Kg ) - dřevěné balíkové brikety ( Kg ) ČERNÉ UHLÍ : - ořech - kostka KOKS. Prodeji uhlí se věnujeme přes let.


Víme tak, co je pro zákazníky důležité a dbáme na kvalitu uhlí a služby s tím spojené. Jsme autorizovaným distributorem společnosti SEVERNÍ ENERGETICKÁ a. Komořany) a prodejcem společnosti SEVEROČESKÉ DOLY a. Nabízíme prodej uhlí (Severočeské doly a.s., Chomutov, Úpravna uhlí Ledvice ), štěrku, kačírku, písku, krbového dřeva, dřeva na zátop. Od té doby jsme nasbírali spoustu cenných zkušeností a vybudovali si silnou pozici v nákupu, prodeji a rozvozu pevných paliv UHLÍ - BRIKETY – KOKS. Získali jsme hodněspokojených zákazníků, kteří nám každoročně svěřují zásobování svých domů uhlím. Mostecké hnědé uhlí je kvalitní, tříděné a vysoce výhřevné uhlí z produkce Litvínovské uhelné a. Při nedostatku vzduchu zanáší a dehtuje.


Prodáváme hnědé uhlí z Bíliny - úpravna Ledvice. Bílinský OŘECH - Ledvice AUTOMAT. Možnost zakoupit dárkové poukazy. Uhlí rozvážíme a skládáme páskem. Zabýváme se prodejem uhlí , briket, koksu a palivového dřeva.


Skládání uhlí pásovým dopravníkem samozřejmostí. Nabízíme kvalitní hnědé tříděné uhlí , brikety, koks, černé uhlí , písek, štěrk a kačírek. Dopravu uskutečňujeme vlastními auty s možností skládky pásem až do sklepa. Naše služby se snažíme stále zdokonalovat, nabízíme pravidelné jarní slevy a dopravu uhlí.


Uhlí ledvice

Objednávky vyřizujeme ihned. Vítejte na stránkách uhlilouny. Uhelné sklady Louny, které se nachází v ulici Mělecká na okraji Loun. Najdete u nás širokou nabídku uhlí , v letní sezoně pak dodáváme také písek a zároveň zajišťujeme celoroční odkup palet.


Těšíme se na Vaši návštěvu u nás! Působíme v oblasti Českolipska,Libereckého a sousedících krajů. Zajišťujeme rozvoz paliva a vykládku pásem (cca 4m).


Uhlí ledvice

Vítáme Vás na našich stránkách. Naše společnost vám nabízí nejen obchod kvalitním hnědým uhlím z třídírny Ledvice , ale i řadu dalších služeb. Aktuality Úpice, Trutnov JARNÍ SLEVY NA HNĚDÉ UHLÍ A UHELNÉ BRIKETY NA MĚSÍCE DUBEN, KVĚTEN, ČERVEN Trutnov Poříčí Hnědé uhlí Ledvice O Osuché uhlí z haly.


Protože k nové nakládce uhlí vede i nová příjezdová komunikace kolem kompostárny Pitterling, dále směřující podél Elektrárny Ledvice , obyvatele Chotějovic a Ledvic již neobtěžuje hluk a prach z nákladních aut přepravujících uhlí. Původní prostor skládky mouru byl rekultivován. Prioritou uhelných skladů je prodej hnědého uhlí Ledvice z produkce severočeských dolů a. Veškerá expedovaná produkce uhlí z úpravny uhlí Ledvice je průběžně vzorkována a laboratorní analýzy z akreditované laboratoře tuto skutečnost potvrzují. Je nutné zmínit tu skutečnost, že vlivem mokré úpravy uhlí je docíleno menšího obsahu popelu a tím i následně vyšší výhřevnosti takto upravených uhlí.


Místo nakládky – DOLY BÍLINA – ÚPRAVNA UHLÍ LEDVICE. Viditelná hlušina – pro druh paliva – koje limitováno maximální množství viditelné hlušiny nad 40mm do hmotnostních. Hlavním zbožím naší firmy je uhlí a jeho rozvoz v okolí Děčína a České Kamenice, kde jsou také naše sklady.


Dovolujeme si vám nabídnout své léty prověřené služby od nákupu uhlí , dovážku, i skládání pásem až do sklepa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky