středa 31. května 2017

Kotel cerapurcompact (s průtokovým ohřevem teplé vody)

Kotel Cerastar ( s průtokovým ohřevem teplé vody ) High-tech pro vytápění a. Kodenzační kotel , který zajišťuje vytápění a ohřev vody na vysoké úrovni. Má nerezový výměník, Kotel je vhodný pro vytápění s ohřevem vody pro maximálně odběrná místa. CerapurCompact zajišťuje vytápění a ohřev vody na vysoké úrovni.


S výkonem pro vytápění a přípravu teplé vody až kW dokonale pokryje potřeby Vaší domácnosti.

Kombinovaná verze kotle ohřívá vodu na principu průtokového ohřívače a je tedy velice praktická – kdykoliv otočíte kohoutkem, okamžitě začne přitékat teplá voda o konstantní teplotě. Závěsný kondenzační kotel s ohřevem TV VUW ecoTEC plus Závěsný kondenzační kotel pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Spolehlivě a účinně Vašemu domovu zajistí vytápění a teplou vodu a zároveň Vám pomáhá šetřit energii. Kotle určené zejména pro bytové jednotky s průtokovým ohřevem teplé vody.


Závěsný plynový kotel pro vytápění a ohřev teplé vody na zemní plyn. Kondenzační kotle THERM ve skupině S průtokovým ohřevem nabízejí svým majitelům možnost přípravy teplé vody průtokově. Ohřev vody se děje pomocí tzv.


Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení.

Kombinovaná varianta kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem vody je obzvlášť vhodná pro bytové jednotky s maximálně odběrnými místy (např. dřez, umyvadlo, vana), kde není místa nazbyt. Modulační hořák automaticky přizpůsobuje výkon Vašim požadavkům v rozmezí – 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotel je tak velmi kvalitní, navíc za rozumnou cenu, disponuje dále průtokovým ohřevem vody. Inovativní elektronická jednotka je velmi snadno kombinovatelná se všemi regulátory a moduly Junkers. Kotel CerapurSmart ( s průtokovým ohřevem teplé vody ) Kondenzační kotel s energeticky úsporným oběhovým čerpadlem.


Standardně je kotel kombi prodáván s průtokovým ohřevem TUV, v případě potřeby může být průtokový ohřev nahrazen přípravou TUV v zásobníkovém ohřívači vody. Kotle kombi mají ve spodní části hydroskupinu,která je vybavena spínačem průtoku, spínačem tlaku a čidlem teploty TUV. Kotel s průtokovým ohřevem Vám poslouží nejen pro vytápění, ale také k ohřevu vody průtokovým systémem. Výhodou zmíněného řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle. Dále také odpadají náklady na pořízení přímotopného či nepřímotopného zásobníku teplé vody.


Sestavy s průtokovým ohřevem teplé vody. Pro objekty s tepelnou ztrátou do 15kW. Plynové kotle vhodné do bytu nebo menší novostavby.


Kondenzační plynové kotle jsou oblíbené pro svůj ekologicky šetrný provoz, nízkou spotřebu, vysoký výkon a dlouhou životnost.

Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody. Gepard MOV závěsné plynové kotle pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé vody.


Jedná se o variantu s průtokovým ohřevem teplé vody a provedení odtahu je komínové. Plynový závěsný kondenzační kotel CerapurAcu s vestavěným zásobníkem připravuje teplou vodu prostorově a energeticky úsporným způsobem tzv. V případě nedostatku místa je díky svým rozměrům a provedení adekvátní náhradou stacionárních kondenzačních jednotek Cerasmartmodul. Plynový kotel má zabudovaný třícestní ventil a regulaci pro připojení externího zásobníku pro ohřev vody. Velice nízký stupeň hlučnosti - jen 4dB, dlouhá životnost, nenáročná údržba, plynulá modulace výkonu v rozsahu kW : - 1 Kompaktní rozměry jsou obzvlášť výhodou pro byty, rodinné domy a chaty.


Kombinované kondenzační kotle THERM s vestavěným zásobníkem zajišťují vytápění topného systému, a navíc fungují jako zdroj teplé vody , která je shromažďována v menším zásobníku, integrovaném přímo pod opláštěním plynového kondenzačního kotle. Baterie s elektrickým ohřevem vody je připravena za pouhých sekund. Poté začne vytékat teplá voda, takže ji můžete používat nepřerušovaně.


Jednoduché a chytré řešení všude, kde není k dispozici ohřev vody ! Neomezený přívod teplé vody o teplotě až stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky