úterý 30. května 2017

Inteligentní systém řízení vytápění a větrání siemens synco living

Měření a regulace vytápění v novostavbě RD na Berounsku. SIEMENS SYNCO - LIVING : nabízíme návrhy, dodávky a instalace inteligentního řízení rodinných. Kubis 6obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání této světové značky.


KUBIS 6obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání. Ten umožňuje řídit vytápění a větrání , budovy v souladu s normou. Díky němu může být vaše domácnost plně automatizovaná. Systém umožňuje v každé místnosti regulaci teploty, větrání zajišťují speciální čidla CO2. Nadstavbou je pak ovládání přes.


Přináší úsporu až energie, nižší emise COa možnost Energetické účinnosti. Komplexní systém je primárně určen pro nezávislé řízení teploty v jednotlivých místnostech, pomocí jeho dalších funkcí je však možné automaticky ovládat také osvětlení, rolety, žaluzie, domácí spotřebiče a. HVAC systémů, osvětlení, rolet a žaluzií. K dispozici jsou dvě nové „bytové centrály“ s typovým označením QAX9a QAX91 které kromě inteligentního řízení soustav vytápění , větrání a klimatizace, resp.


Pokud je systém připojen na inter-net, může naměřené údaje automaticky odesílat k rozúčtová-ní a fakturaci. Inteligentní systémy vytápění. Tyto inteligentní systémy vytápění se snaží udržet teplotu vytápěného prostoru co nejblíže nastavené teplotě. Synco living za vás řeší řadu úkolů, které sníží spotřebu energie. Fotogalerie: Prodám kompletní inteligentní systém pro vytápění a automatizaci v rodinném domě.


Jedná se o zonovou regulaci teploty v domácnosti, řízení zdroje vytápění , přípravy teplé vody, ovládání žaluzií a dalších spotřebičů. Sytém přináší maximální komfort, při úspoře až energie. Odsud můžete řídit a na displeji kontrolovat všechny funkce nezávisle až ve dvanácti místnostech. Centrální jednotka řídí vytápění , chlazení, ventilaci a přípravu teplé vody v bytě nebo rodinném domku.


Navíc zajišťuje také řízení klimatizačních jednotek (split jednotek), osvětlení. Systém je primárně určen pro nezávislé řízení teploty v jednotlivých místnostech, ale umí také automaticky ovládat osvětlení, rolety, žaluzie, domácí. Poskytujeme let záruky na konstrukční systém.


Komín Schiedel součástí dodávky každého domu. Jedná se o obsáhlý systém přístrojů s jediným účelem – kompletní automatizací domácnosti. Kromě regulace vytápění , chlazení a přípravy teplé vody umožňuje ovládat centrální ventilační jednotky, klimatizační jednotky a navíc řídit také osvětlení, rolety a žaluzie.


DPH základové desky a dopravy 1. Důkazem tohoto trendu je i úzká spolupráce mezi výrobcem energeticky efektivních domů, firmou RD Rýmařov, a společností Siemens , která je tradičním dodavatelem produktů a řešení snižujících energetickou náročnost. Synco Living je moderní systém automatizace domácností. Lze jím ovládat jak servopohony na jednotlivých otopných tělesech, tak regulátory topných okruhů, kterými se řídí buď jednotlivé smyčky podlahového vytápění nebo otopná tělesa připojená přes centrální rozdělovač. Systém je určen pro rodinné domky nebo byty a slouží pro nezávislé řízení teploty v jednotlivých místnostech.


Zónová regulace se však neomezuje pouze na inteligentní řízení vytápění. Napojením dalších domácích. Systém pro nezávislé řízení teploty v jednotlivých místnostech.


Kromě vytápění a regulace ohřevu teplé vody umožňuje řídit také osvětlení, rolety a žaluzie. Teplotu každé místnosti v domě hlídají samostatné regulace, větrání je řízeno čidlem. Dům má sedlovou střechu se sklonem stupňů, a tak je vhodný do moderní i starší zástavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky