středa 17. května 2017

Elektrocentrála 380v

Jaké může mít elektrocentrála provedení. Mobilní elektrocentrála je levnější, s nižší hmotností, rozměry i výkonem. Tento typ se hodí pro domácí použití nebo pro časté použití na cestách. V katalogu nemáme podrobnější informace o elektrocentrala 380v.


Elektrocentrála 380v

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na chaty a chalupy je vhodná naše benzínová elektrocentrála , která díky svým menším rozměrům a hmotnosti se hodí ko kůlny či dílny.


Tato elektrocentrála má dostatečný výkon pro světla, vrtačku, elektrickou sekačku (do 5kw s rezervou). Elektrocentrála je vhodná pro napájení monoha spotřebičů. Klasické elektrocentrály naftové. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod.


Elektrocentrála 380v

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Autorizovaný prodej a servis českých elektrocentrál MEDVED. Jestliže hledáte náhradní nebo záložní zdroj energie, pak vám velice dobře poslouží naše elektrocentrály. Tyto fázové elektrocentrály plní svůj účel hlavně ve stavebnictví, kde potřebujete silné napětí 400V. Benzínová elektrocentrála servis.


Elektrocentrála 380v

Zde naleznete malé levné a nejlevnější elektrocentrály. Jsou zde i akce na elektrocentrály. Třífázové elektrocentrály 380V (400V) Používáte často mimo elektrickou síť elektrické stroje, které jsou na tři fáze ( 380V , 400V) a míváte problém s připojením? Třífázová lektrocentrála poskytující stabilní napění 380V je pro Vás řešení. Můžete připojovat silné elektromotory, silné světelné zdroje nebo.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Elektrocentrála 380v

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Je možné jí napájet elektrospotřebiče odporového (žárovky, kávovary, topná tělesa) i indukčního typu (el. nářadí, čerpadla, ap.) Centrála je vybavena automatickou regulací AVR pro ochranu vašich spotřebičů. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny.


Prodám tuto novou elektrocentrálu, motor 4-takt vzduchem chlazený OHN, výkon motoru 7kw, max. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Plně funkční centrála na benzín, kvalitní české výroby. Motor Honda a generátor Linz.


Nebyly originál a jsou s brzdou. Parametry na štítku Možné odzkoušet na místě i se zátěží. Vyberajte z 1inzerátov.


Vážení zákazníci, vzhledem k obrovské poptávce po našich produktech je s platností od 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky