pátek 20. května 2016

Vidlice 380v

Vidlice 380v

Průmyslové vidlice , průmyslové zásuvky, průmyslové přívodky a průmyslové zástrčky obecně řeší zapojení elektro zařízení na třífázový proud 380V. Vidlice -zástrčky 380V , Palmat. Používají se pro pevné nebo pohyblivé připojení stavebních a staveništních rozvaděčů, stavebních strojů a zařízení v průmyslu, strojírenství. Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny.


Vidlice 380v

V našej ponuke nájdete priemyselné zásuvky a vidlice rôznych prevedení. Môžete filtrovať podľa kategórií – vidlica, zásuvka, prívodka a adaptér. Adaptéry a redukce zásuvek a vidlic.


Dvojcestný adaptér (rozdvojka) ve čtyřpólovém provedení. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou. Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Pokud by tomu bylo jinak budeme Vás informovat e-mailem případně telefonicky.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. V 32A najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kabel je nutné na obou stranách vhodně upevnit, aby nedošlo k vytrhnutí ze zásuvky, nebo vidlice. Ochranný vodič (zelenožlutý) je vhodné nechat o něco delší kvůli možnosti vytržení – ochranný vodič se musí přerušit až poslední! Nové vidlice a zásuvky jsou již konstrukčně řešeny tak, že je možné nechat.


Vidlice 380v

Zásuvky na 380V Prodlužovací kabely PVC Prodlužovací kabely PVC jednonásobné zásuvky. Na straně 5P vidlice nebude připojen kolík N. Vypínače a zásuvky domové. Výklad a ukázka jak zapojit jednopolovou zasuvku dle praxe. Třífázová vidlice , póly, 16A, 400V, IP44.


Koupil jsem zástrčku na těch 380V a kulatou vodotěsnou zásuvku na. Jmenovitý proud průmyslových zásuvek a vidlic. Dříve používané napětí 2a 3V se více. Elektrická síť má napětí 2a 4V. VIDLICE 220V, 380V HTS obchod staré dobré České elektro Akce Akce Akce Akce Akce Akce Akce Akce Akce zavolejte nám tel.


Firma BALS již více jak let vyrábí průmyslové zásuvky a vidlice pro celosvětový trh. Mezinárodní zaměření firmy Bals potvrzuje působení ve více než 70-ti zemích světa, přičemž zásuvky a vidlice firmy Bals jsou schváleny také v Severní Americe, Číně a jižní Africe. Podle mě je také možné použít prodlužovací šňůru, která by byla čtyřžilová, na jednom konci by byla pětikolíková vidlice (kontakt N nezapojen), na druhém konci čtypólová zásuvka, tedy to, o co vám asi jde.


Nemyslím si, že by toto zapojení nějakým způsobem snižovalo bezpečnost. Takovouto šňůru ovšem můžete. Přeskočit na konec galerie s obrázky.


V různé staré zásuvky a vidlice na 380V Prodám zásuvky a vidlice na 380V (400V) vhodné na výrobu prodlužky, nebo zapojení různých strojů jako míchačka cirkula.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky