pondělí 30. května 2016

Okenní větrací štěrbiny

Akustická okenní štěrbina pro přívod vzduchu s reakcí na vlhkost. S akustickým příslušenstvím efektivně zabraňuje pronikání venkovního hluku. Okenní větrací štěrbiny jsou konstruovány tak, že venkovní vzduch nepřichází přímo do styku s čidlem. Díky tomu činnost větrací štěrbiny ovlivňují aktuální podmínky v interiéru a nikoliv podmínky venku.


Nabízíme 1 kvalitní stěnové a okenní štěrbiny pro větrací systém Aereco. V nabídce i akustické štěrbiny pro zamezení hluku z venčí. Charakteristika akustické větrací štěrbiny EFA2.


Akustický útluDn,e,w (C) = dB a až dB s akustickým příslušenstvím. Aby se tam dostal a mohl proudit z venkovního prostředí do místnosti, je v okenní konstrukci odstraněna část vnějšího (v rámu) i vnitřního (v křídle) nalehávkového těsnění. Množství procházejícího vzduchu pak regulijí větrací klapky, které jsou vsazeny přímo do linie středového těsnění.


Tyto problémy mohou vyřešit okenní a nadokenní ventilační systémy, které najdete v našem širokém sortimentu. Mezi novinky patři okenní ventilace Renson THM a nadokenní ventilace Renson AK 80. Systém větrání od Bristec cz, s. Navrhneme a realizujeme systémy větrání na míru. Jsme autorizovaný distributor větracího systému Aereco. Rozhodnutí o výběru typu větrací štěrbiny závisí na podmínkách v místě, kde by měla být umístěna.


Výrobky, které jsou dostupné na trhu, se liší např. Rozlišujeme okenní větrací štěrbiny reagující na vlhkost vzduchu, na tlak vzduchu nebo štěrbiny s manuálním ovládáním. Galerie prvků lokálního větrání Aereco. Otestováno a let bez ztráty vlastností.


Prohlédněte si lokální větrání Aereco. Umožňuje blokování polohy a nevyžaduje. Ovládání okenní větrací štěrbiny EMM probíhá automaticky. Metodika vypracování konceptu větrání budov určených pro pobyt osob.


V případě, že se jedná o větrací otvory (např. štěrbiny ) integrované přímo do. Nastavení základny přívodní okenní štěrbiny EMM umožňuje proudění vzduchu. Přívodní štěrbiny hodin denně zajišťují přívod čerstvého vzduchu do obytných místností (obývací pokoj, ložnice, pracovna,…).


Okenní větrací štěrbiny

Větrací systémy plastových oken. OKENNÍ VĚTRACÍ ŠTĚRBINY REAGUJÍCÍ NA VLHKOST VZDUCHU. Přívodní okenní akustická štěrbina EHAautomatiky přivádí čerstvý vzduch do. Průtok (min – max) při 10MPa.


EFR – okenní štěrbina pro přívod vzduchu – manuálně ovládaná. Výměna vzduchu závislá na rozdílu teploty venkovního a vnitřního vzduchu přes otevřená okna nebo okenní či parapetní štěrbiny. Nucené větrání, podtlakové.


Venkovní vzduch je přiváděn okenními nebo parapetními štěrbinami, zatímco vnitřní odpadní vzduch je aktivně odsáván lokálním ventilátorem. Její hlavní činnost spočívá v kontrolovaném decentralizovaném bytovém větrání. Navíc nabízejí značné úspory nákladů na vytápění - s nízkými pořizovacími a provozními náklady a. Přitom není třeba žádného frézování do rámů ani křídel oken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky