pátek 20. května 2016

Ovládání topení přes mobil

Ovládání topení přes mobil

Pokud je většinou chalupa vybavena elektrokotlem nebo plynovým kotlem, lze ovládat přímo kotel přes chytrý termostat. Ovládání teplovzdušného topení. Teplovzdušné topení je vhodné do objektů, kde nelze vzdáleně ovládat vlastní topný systém. Většinou se jedná o chaty vytápěné kamny nebo kotlem na tuhá paliva. Přihlaste se do speciálního webového rozhraní MAX!


Ovládání topení přes mobil

Portal nebo si stáhněte do telefonu mobilní aplikaci. V době, kdy celý svět de facto řídí počítače, často hledáme způsoby, jak si život zjednodušit. Věděli jste, že pustit si doma topení jde i přes mobil ? Wi-Fi spínač, který můžete ovládat přes internet a Váš telefon či tablet (iOS i Android) odkudkoliv na světě. Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu.


Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon, zda kotel topí nebo netopí, a kolik je v objektu stupňů. Regulace podlahového topení. Digitální termostatické hlavice. Termostaty řízené mobilním telefo. Příjemné praktické a jednoduché, to je ovládání topení na chatách a chalupách.


Pomocí GSM termostatu lze nastavovat a zjišťovat přes telefon. Slouží pro dálkové ovládání elektrických přímotopů, spínání bojlerů a. Navíc zajistíte ochranu objektu před zamrznutím. Dříve to byl téměř bezkonkurenční program na ovládání vzdáleného počítače přes síť.


Bezplatná verze plně postačuje na zobrazení pracovní plochy vzdáleného počítače a jeho základní ovládání po síti. VNC se skládá ze dvou částí nazvaných Server (musí být na počítači, který má být ovládán) a Viewer. GSM ovládače k dálkovému ovládání topení pomocí SMS příkazů. Do soupravy patří i bezdrátový termostat TP-83N. Dálkově pak lze volit, zda má topení topit na nastavenou teplotu, nebo pouze temperovat proti zamrznutí.


Aplikace pro vzdálené ovládání vytápění, klimatizace, vzduchotechniky, bojleru na ohřev užitkové vody přes mobil , tablet nebo notebook připojený na internet Novinka v systémech regulace topení , klimatizace a dalších spotřebičů. Teploměr pošle komunikační jednotce informaci o tom, že je teplota příliš nízká, a jednotka dá povel topení TOP. Komunikační jednotka pošle sms na váš mobil informaci, že TOPENÍ TOPÍ, nebo SVĚTLO SVÍTÍ.


Video vám minimálně přiblíží funkci a ovládání. Ideální funkce – dálkové SMS ovládání sauny! Další možností chytré domácnosti, jak dosáhnout úspory za topení , je sada pro ovládání vytápění pomocí bezdrátové jednotky. Sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice a umožňuje regulovat a ovládat topení v domě, bytě či chalupě na dálku prostřednictvím mobilního zařízení. GSM modul pro ovládání teplo.


Ovládání topení přes mobil

Lokalizace: ovládání topení mobilem, ovládání klimatizace mobilem, dálkové ovládání topení a klimatizace, ovládání elektrického podlahového topení přes internet, vzdálené ovládání domu přes internet, vytápění domu ovládané přes internet tabletem, vytápění domu ovládané přes internet mobilem, vytápění domu ovládané přes internet chytrým telefonem. Jednoduše nainstalujete bezdrátové hlavice na radiátory a potom topíte jen když potřebujete. Systém lze kompletně ovládat přes internet, včetně dostupných aplikací pro iOS a Android pro mobilní telefony. GSM zásuvka slouží k ovládání spotřebičů, které do ní připojíte přes SMS zprávy nebo prozvonění z mobilního telefonu.


Můžete tak na dálku zapínat světla, topení nebo třeba zavlažování na Vaší zahradě. Typickým příkladem je zapínání topení před příjezdem na chalupu nebo vzdálený restart serverů nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky