pátek 13. května 2016

Solarni panel ventilator

On a larger scale our Solar Energy Panel and the SolarVenti provide a free flow of air for heating and ventilation which means, less moisture, reducing the risk of mold growth and decay significantly. Now you can get a better indoor climate without any extra. The Solarventi SVis the smallest model and is delivered complete with accessories for mounting on a wall. The panel filter is maintenance free.


Can be mounted on metal, glass, fibreglass, epoxy surfaces etc. Weather and water resistant plastic housing.

Ventilates and extracts heat and odours. Size 150mm square x 56mm high, with separate mounting grille for interior surface. Hole cutout size 130mm max. DIY solar power Fan for house ventilation.


Solar panel from flee market = Euro, Fan from PC Power Supply = Euro. Solární teplovzdušný ventilační panel pro využití sluneční energie pro vysoušení, odvlhčování, větrání bez tepelných ztrát, temperování a to vše s úsporou energie díky našim programům. Solární ventilátor Vents PSS 1funguje na klasickém principu podobných ventilátorů.


Na vnější stěnu domu nebo chaty, na slunné místo, se nainstaluje solární panel , a druhá strana s vrtulí bude ochlazovat místnost.

Výhodou je možnost otáčení ventilátoru, a také možnost regulace. Navíc je ventilátor tichý. Systém se automaticky uvede do provozu, pokud na solární panel zasvítí slunce.


Větráním se zabrání přehřátí vzduchu ve skleníku, pařeništi, zimní zahradě, zahradním domku nebo na půdě. Sada se skládá ze solárního modulu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům, ventilátoru s ochrannou mřížkou a kabelu o. Teplo a vlhko jsou nepřátelé vašeho domova. Jen proto, že je nevidíte, neznamená, že tam nejsou. Schovávají se ve vašem podkroví a způsobují škody.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


NNovinka Fotovoltaický panel BS-6MHB5-EL-PERC od firmy Bauer. Solární panely vyrábí elektrickou energii přeměnou přímo ze slunečního světla (více info na .cz). Větráním se z prostoru odvádí teplý vzduch, který je nahrazen čerstvým a studenějším, zamezí. Stejně jako samostatný solární panel napájí čelní ventilátor , je možné.


Run on clean energy directly from the sun via the highest efficiency solar panel. Adjustable panel assures optima performance.

Ukázkovou instalaci panelů. V 7W (našel jsem na webu Thermaltake), to je tak těžké vybrat panel který bude dávat 12V a třeba 5W ? Pak tyhle dvě položky sečti a dozvíš se jestli se to dá pořídit levnějc. Na výběr plastové a nerezové solární ventilátory, nerezové ventilátory Vetus, Ufo ve třech variantách, lze s moskytierou.


An air vent is a space generally in a wall, which allows air to pass through and installing air vents helps to promote this air flow. We have an extensive range of air vents from top trade brands manufactured to meet current building regulations with products suitable for most areas and applications. SolarVenti panel jsme si zakoupili s manželkou po přečtení zajímavého článku v jednom časopise o bydlení.


Velmi nás to zaujalo, protože jsme koupili starý dům, který byl velmi neodborně rekonstruován a byl velmi vlhký a zatuchlý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky