středa 18. května 2016

Elektrický krouhač zeleniny

Hrubý nástavec – lze využít pro strouhání zeleniny do polévek, placek, salátů apod. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Nástavec na vlnité plátky – využijete pro ozdobné krájení ovoce i zeleniny.


Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a obdržíte informac. Tyto krouhače zeleniny DOPORUČUJEME pro svou kvalitu.

Elektrický krouhač zeleniny - 7W - kotoučů - Ø 2mm. KROUHAČE ZELENINY , PRIMAGASTRO. Kráječe ovoce a zeleniny. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu, spirálový kráječ brambor a zeleniny , krouhač zeleniny , kráječ na hranolky a další. Díky námi nabízeným krouhačům a variabilním nástavcům pro krouhání, ale i plátkování, krájení na nudličky, plátky či kostičky a vlnky si můžete vybrat přesně potřebný tvar nakrouhaného ovoce či zeleniny.


Jejich použití je vhodné všude tam, kde je nabízen větší sortiment různých zeleninových salátů, obložených mís a obloh. Zákazník si může vybrat z přibližně druhů disků.

Různé druhy disků pro krouhačky umožňují krájet plátky, strouhat, nudličkovat, kostičkovat nebo. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Kvalitní kráječ zeleniny , který v kuchyni ušetří spoustu práce a času.


Je vyroben z materiálu odolného vůči korozi, snadno se čistí a má velmi dlouhou životnost. Byl navržen speciálně pro profesionální a komerční. Krouhač zeleniny MVC65. Pomůže skvěle při přípravě jednohubek, kdy rovnoměrně nakrájí běžné rohlíky.


Své uplatnění má také jako kráječ na maso, které zvládne bez problémů nakrájet i lehce zmrzlé. Dále s ním uživatelé často krájí salámy, šunku a další uzeniny. Relax Music 7watching. Díky vyměnitelným kotoučům můžete krájet na.


Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme. V případě nouze – mrazák, chladnička atd. Pět kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní.

Tělo je navrženo z litého hliníku. Součástí kráječe je také kusů disků. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu.


Přítlačné destičky jsou dřevěné. Jedná se o kráječ, mandolínu a krouhač a struhadlo v jednom, takže s ním rychle a snadno připravíte širokou škálu zajímavých tvarů zeleniny do svých oblíbených pokrmů, jako jsou saláty, polévky i další jídla. Zaujme tak mimo jiné také příznivce raw stravy a zdravého životního stylu.


Tento přístroj umožňuje. Navržen a vyrobeny v souladu s normami EC. Kryt zařízení je vyrobený ze speciální slitiny hliníku a nerezové oceli. Velký otvor s rukojetí je vhodný k vkládání velkých kusů zeleniny , naopak menší otvor slouží k vkládání. Záruka Na toto příslušenství se vztahuje roky záruky.


Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z jablek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky