úterý 10. května 2016

Uhelne sklady polsko

V souladu s ustanovením § zákona č. Jejich uhlí se vyznačuje vysokou výhřevností a nízkou sirnatostí. Uhelné sklady a hutní materiál Polička. Vlastníme uhelné sklady v Moravském Berouně, kdy dodáváme paliv pro velké energetické a průmyslové celky v ČR i zahraničí.


Prodej uhlí, paliv, šterků, písků - Frenštát pod Radhoštěm.

UHELNÉ SKLADY LOUNY A SOLANY. Vítejte na stránkách uhlilouny. Najdete u nás širokou nabídku uhlí, v letní sezoně pak dodáváme také písek a zároveň zajišťujeme celoroční odkup palet. Již od svého založení se zabýváme prodejem tuhých paliv, hnědé uhlí výhradně z dolu Světec - Ledvice, černé uhlí - KWH- Polsko. Naším motem je ,, dodávka co nejrychleji,nejkvalitněji k Vaší plné spokojenosti!


Prodej písku, drtí, štěrků, štěrkopísku, kameniva, sypkých stavebních materiálů. Jako hlavní činnost převzala nákladní a osobní autodopravu, autoservis a prodej náhradních dílů.

Postupnou modernizací vozového parku se působnost autodopravy rozšířila na mezinárodní kamiónovou s orientací na Polsko , Slovensko a Německo. Nabízíme také černé uhlí, hnědé uhlí, uhelné brikety. Autoservis se nyní specializuje na značku.


Polsko , Jankowice, KW Nejžádanější palivo v našem skladu - Černá kostka - se vyznačuje především svou vysokou kvalitou a výhřevností. Je vhodná zejména do litinových kotlů s ručním přikládáním. Uhoľné sklady TURZOVKA Prevádzka je od r. Turzovka - centrum, pri železničnej stanici.


Lokalitou zásobuje všetky obce a doliny v jej blízkosti. Našu činnosť tvorí predovšetkým predaj palív ako je energetické uhlie, čierne uhlie, hnedé uhlie, brikety, koks, Eko hr ášok, balené uhlie 25kg vreciach, a taktiež zabezpečujeme aj dovoz paliva ku zákazníkovi. Jsme výrobcem a dovozcem kvalitního černého uhlí typu 31. Naše černé uhlí dovozeny do ČR ze Sibiři přes Polsko.


V Polsků balime uhlí pomocí nejnovější. Naše uhelné sklady z Votic a Svinky Vám nabízí prodej a dopravu materiálů - černé a hnědé uhlí, brikety, sypké materiály - písek, křemičitý písek, drcené kamenivo (drť, štěrk), kačírek. Uvedené ceny jsou včetně DPH.


Složíme pásovým dopravníkem na místo určení. Uhlí zajistíme, doveze, složíme do sklepa uhelné- sklady -Opava.

Firma byla založena pod jménem uhelné sklady Josef Pábl. Pábl je též zakladatelem firmy. Něco málo z historie firmy. Současná majitelka Ing. Ostrava -Zatímco loni v srpnu si v uhelných skladech na severovýchodě republiky pochvalovali, že zájem o uhlí a koks je velmi slušný, letos mají ke spokojenosti daleko.


Působíme v oblasti Českolipska,Libereckého a sousedících krajů. Dodávku zboží zajišťujeme dle aktuální situace na trhu. Doporučujeme objednat si palivo v období jarních,letních cen (4-měsíc).


V tomto období je váš požadavek obvykle vyřízen během 1-dnů. Nyní již nemusíte ve vaší obci Bruntál nebo vzdálenějším okolí hledat uhelné sklady. A zejména si nemusíte dělat starosti s dopravou. Všichni naši zákazníci mohou využít akce doprava zdarma, která platí nejen pro balené uhlí již od jedné palety. Hledáte levné černé či hnědé uhlí, koks a brikety v okrese Frýdek-Místek?


Kontaktujte naše uhelné sklady ve Frýdlantu nad Ostravicí. Zajistíme dopravu tuhých paliv a sypkého stavebního materiálu (písek, štěrk, struska, kamení) v rámci celé České republiky. STS na ulici Nádražní, směrem na Udánky.


Uhlí skladujeme v kryté hale, chráníme ho tím před povětrnostními vlivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky