pondělí 23. května 2016

Jiří brabec vzduchotechnika

Jsme odborníci v oblasti klimatizací, tepelných čerpadel a vzduchotechniky Navrhneme vám řešení na míru do domácnosti, firmy i průmyslu. Klimatizace … není jen o příjemném chládku. Veškeré jednotky obsahují nejmodernější technologie tepelných čerpadel, které jsou kombinované s moderní konstrukcí a designem, a proto se hodí do jakéhokoli interiéru. Vzduchotechnika … do domácnosti, firmy i průmyslu.


BRABEC vzduchotechnika s. Popis činnosti: Výroba, dodávky a montáž vzduchotechniky a vzduchových filtrů. Dodáváme a instalujeme klimatizační jednotky od renomovaných. Nabídka vzduchotechniky a klimatizací pro průmyslové, kancelářské i bytové prostory. Naše společnost zajišťuje kompletní engeneering v oblasti vzduchotechniky a klimatizace. Ponuka vzduchotechniky a klimatizácií pre priemyselné, kancelárske aj bytové priestory.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Vyrábíme, dodáváme a montujeme vzduchotechniku a vzduchové filtry. Popis produktu: Výroba na vzduchotechnické filtry. Používáme filtrační látku s názvem Vigonair, VFT filtrační materiál a také Finet PES na výrobu antistatických filtrů.


Prague, Czech Republic. Používame filtračnú látku s názvom Vigonair, VFT filtračný materiál a tiež Finet PES na výrobu antistatických filtrov. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Firma JIŘÍ RESL - S K mont.


Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace, Elektrické instalace, Maloobchod v nespecializovaných prodejnách, ale zabývá se i dalšími obory. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket). Zatímco strana je směsí různých hitů dodnes hraných, strana je více mén.


Holedeč-Veletice) - Realizujeme projekci a dodávku či montážní práce, servis vzduchotechniky a klimatizace. A to z důvodu možnosti poskytnout klientovi lokální zajištění realizací s maximální flexibilitou a rychlostí. Brabec vzduchotechnika , Praha. Jiri má na svém profilu pracovních příležitostí. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Jiri a pracovní příležitosti v podobných společnostech.


Klikněte pro více informací. Zabýváme se obory dřevostavby, sruby. Užijte si čistý vzduch doma nebo v kanceláři. Nabízíme i řešení pro průmyslovou výrobu.


Produkty (nalezeno produktů) jen produkty. Nechanický František tel. S touto zpěvačkou se o dva roky později také oženil. Upozornění : Zobrazení vztahů fyzických a právnických osob v obchodním či jiném veřejném rejstříku na stránkách Kurzy.


Naším zájmem je úprava vody a případně také filtrace vody, abyste si mohli kdykoliv natočit skleničku chladivé tekutiny. Společné portfolio představuje realizace projektů všech rozsahů a typologických druhů. Stavíte rodinný dům a hledáte spolehlivé tepelné čerpadlo?


Vyberte si z nabídky naší společnosti. Pro své zákazníky dodáváme a montujeme tepelná čerpadla vzduch-voda a také tepelná čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky