středa 18. května 2016

Kotel na tuhá paliva do 10 kw

Z vlastnictví kotle na tuhá paliva vyplývá povinnost pravidelné revize. Tu musí provádět oprávněný technik, který je vyškolený přímo výrobcem. Každý kotel s tepelným příkonem v rozmezí od do 3kW musí jednou za tři roky projít důkladnou kontrolou. Pokud máte zájem o dotaci neváhejte a požádejte o ni obratem.


Rádi za vás vše vyřídíme a zajistíme i montáž vybraného tepelného zdroje ( kotle na tuhá paliva , kotle na plyn, tepelná čerpadla …).

Na nic nečekejte a obratem nás kontaktujete na tel. Univerzální kotel na tuhá paliva o příkonu kW. Kotel bez nutnosti revize kotlů dle č. Vytápěná plocha do 1m2.


Je nutné kontrolovat též kotel zakoupený letos nebo v loňském roce? V zákoně zohlednění stáří kotle není, je tedy nutné realizovat první kontrolu kotle v určeném termínu. Nařízení se týká všech kotlů na pevná paliva o jmenovitém tepelném příkonu kW až 3kW včetně, bez ohledu na rok výroby či datum instalace.


Ať už si vyberete jakékoliv zařízení, vedle rozhodně nešlápnete s kotli na pevná paliva tradiční české značky Atmos.

V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Tento kotel Hercules Uje určený k ekologickému spalování. W , litinové, 4kg.


Automatický kotel na tuhá paliva emisní třída 12. W, ekohrašek, kotlová ocel 6mm, účinnost 90. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout.


Ocelový teplovodní kotel na tuhá paliva OPOP H 4EKO-U kotel 20kW je svou konstrukcí a povrchovou úpravou určen pro etážové i ústřední vytápění rodinných domků, nebo vhodných výrobních provozů s max. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Jak vypočítat výkon plynového, elektrického kotle nebo kotle na tuhá paliva ? Pokud jste se rozhodli koupit nový kotel , měli byste si nejprve ujasnit, co vlastně od vašeho topného zařízení očekáváte a jak velkou částku jste ochotni investovat do koupě. V praxi tedy lidé budou muset investovat do nového kotle s nižšími emisemi. Získají však modernější, úspornější a ekologičtější zařízení.


V této cenové relaci můžete dokonce koupit i kondenzační kotel. Elektrické kotle budou mít pravděpodobně výkon kW. Kotle na tuhá paliva Kotle na tuhá paliva. Více informaci o kotli ORLÍK získáte ZDE.


Díky použití svařovacích robotů se kotlové těleso vyznačuje vysokou přesností a kvalitou provedení.

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. PRODEJ kotle SLOKOV doprava ZDARMA Prodej kotle Slokov Variant EKODESIGN Slokov Hodonín Fakta a mýty o kotlích na tuhá paliva Slokov Variant 1. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Nutnost označení emisní třídy kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky