středa 4. května 2016

Hecht kanystr

Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. KANYSTRY Hecht, kanystr hecht. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Plastový kanystr o objemu 20l.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. The company HECHT MOTORS s. After more than years our portfolio expanded rapidly. Our products flexibly responded to the growing market demand for. E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce!


Hecht kanystr

Košík Kč Oblíbené Porovnat. Vážení zákazníci, prosíme vás o trpělivost, na včasném doručení objednávek ze všech sil pracujeme. Pro 4-taktní motory ho můžete použít k uskladnění benzínu Natural 9 nebo v něm můžete přímo namíchat benzín s olejem. Kombinovaný kanystr na palivo - plastový kanystr na litrů paliva a litru oleje Kombinovaný kanystr se dvěma. Nabízíme - Nářadí, Motorové nářadí, Příslušenství za super ceny.


HECHT elektrická bruska na řetězy motorových pil. Kanystr na PHM plastový l. ZAHRADNÍ ÚsPORNÁ sVĚTLA - HECHT LigHT LED. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Již zítra k osobnímu odběr. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Více informací od 1Kč. Filtr ochranný pěnový L velký pratelný pro HECHT - E, E, E HECHT.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.


Hecht kanystr

L kanystr a stop ventil Stihl, jednoduché, rychlé, efektivní a bezestrát. Materiál: plastové, Kombinované „ nema rysky, ukazujici mnozstvi (napriklad pro namichani smesi benzinu a oleje) nema na sobe drzak klice a pilniku pro motor. K Kombi kanystr - Vyhledávání na je nákupní rádce, který radí, jak vybrat ten nejlepší produkt a nabízí porovnání cen ze stovek internetových obchodů. Automatický ventil zabraňuje přetečení při tankování.


Vyrobený z černě barveného… Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při výběru byste každopádně měli vybírat některou z osvědčených značek Stiga, VeGA, AL-KO, MT Riwall, Hecht a další.


Hecht kanystr

Nejlevnější stroje seženete už za tři tisíce korun, pokud ale chcete opravdu kvalitní benzínovou sekačku, doporučujeme sledovat cenovou kategorii okolo až tisíc korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky