pondělí 30. května 2016

Ventilátor s ohřevem

Ventilátor s ohřevem

Pokud hledáte vysokou kvalitu produktů a jedinečný design, je ventilátor HELIOS (z Německa) tou správnou volbou. Dále je osazen výklopnou rukojetí, pomocí které lze nahřívat libovolná místa ve voze. Ideální do chladného zimního počasí.


Ventilátor s ohřevem

Napájení 12V ze zásuvky automobilového zapalov. Veškeré informace o produktu. Inteligentní teplovzdušné ventilátory SWH s vodním ohřevem a se zabudovanou regulací SIRe. Horkovzdušný ventilátor SWH v kombinaci se SIRe zajistí automatické vytápění místnosti. Zabudovaná inteligentní regulace SIRe zajistí nízkou spotřebu elektrické energie.


SWH je vhodný do objektů, kde se běžně používají. Majitelé aut často čelí problému vytvoření pohodlné teploty uvnitř svého automobilu. V zimě naopak dochází k problému. V do auta s příkonem 150W. Připojení do zásuvky zapalovače.


Máte zkušenosti jestli to topí? Zařízení má svoje topné telísko. Cena na internetu je 390kč. Voda nedělá dobře žádné elektronice a ventilátor není výjimkou.


Zvláště v koupelně, kuchyni nebo na jiných místech, kde to zavání úrazem elektrickým proudem, není od věci přemýšlet nad bezpečnější variantou. Právě v těchto případech je ideální ventilátor s nižším napětím. Univerzální autoventilátor s ohřevem.


Vypínač má polohy: I. Upevníte ho na palubnú dosku a nasmerujete v ľubovoľnom uhle (3°). V chladnejších dňoch uvítate fúkanie teplého vzduchu. Ventilace s ohřevem , II. Praktický ventilátor s robus.


Plastový ventilátor s keramickým topným tělískem. Určený k montáži do automobilu. Připevnění přilepením, nebo přišroubováním, nebo jen položením na základnu.


Ventilátor s ohřevem

Možnost přepínání mezi foukáním ohřátého a. Vysoce výkonný ventilátor do auta kombinovaný s přídavným topením pro zimní měsíce lze namontovat např. Využijí ho všichni, kdo nemají ve vozidle klimatizaci nebo trpí při použití klimatizace zdravotními obtížemi - alergici, astmatici, důchodci apod. Připevní se přilepením, přišroubováním či položením na základnu. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Teplovzdušný ventilátor nabízející maximální výkon při minimální spotřebě.


Tichý provoz i na plný výkon. VENTILÁTOR S OHŘEVEM platné do: 3. Pro zpříjemnění jízdy ve vašem autě nabízíme ventilátorydo auta. Toto zařízení je schopné velmi příjemně ochladit proudem vzduch celý prostor auta. Nabízíme i ventilátory,.


Kľúčové vlastnosti ventilátora Carpoint s ohrevom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky