úterý 17. května 2016

Elektrická samolepicí topná folie pod zrcadlo

Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie nalepí na zadní stranu zrca. Folie se zapojuje do elektrického okruhu osvětlení, tak aby byla aktivována vždy, když je světlo zapnuto. Vyhřívání lze samožřejmě ovládat i samostatným spínačem. Folie je opatřena vrstvou lepidla, která se nalepí na zadní stranu zrcadla.


Pro zamezení zamlžování zrcadla není vždy nutné mít folii na celé ploše zrcadla.

Samolepicí topná fólie pod zrcadlo TERMOFOL model TF-AF-3. Fólie je na síťové napětí 230V a její zapínání. Snadná montáž díky samolepícímu povrchu fólie.


Fólie jsou připojeny ke spínači světla, díky kterému je spotřeba elektrické energie malá a termoregulátor není nutný. Viv Mat - topná folie Ultratherm. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Fólie jsou dvojitě laminované (ochrana proti vlhkému prostředí) a jsou opatřeny samolepicí plochou, kterou se přilepí na.

Její zapínání je možné ovládat více způsoby. Folie zahřívá zrcadlo a brání tak jeho zamlžení. Přívodní kabel (délka 1m oválný průřez 5x3mm) je v místě napojení na folii opatřen plastovou krytkou (tloušťka 6mm) V místě připojení musí být pod zrcadlem vytvořen prostor pro krytku a vyvedení vodiče.


Poskytují velkou variabilitu díky malé tloušťce a nenáročné instalaci (žádné kotle, topná tělesa, potrubí). Díky plošnému pokrytí, rychlosti náběhu a přesné regulaci nabízí maximální komfort. Nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu. Mohou fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla. Dostupnost Doručení 3-prac.


Záruka Záruka měsíců. Komoda z lustrem -szuflad. Stół rozkładany na osób. Zapojuje se do elektrického okruhu osvětlení tak, aby byla aktivována vždy, když je světlo zapnuto. Skladem (1) zrušit filtr.


Sapho (1) zrušit filtr. Hodnocení (1) (0) (0) (0) (0) (0) zrušit filtr.

Kupte si elektrické topné folie pod zrcadlo - náš eshop nabízí elektrické topné folie pod zrcadlo a další koupelnové vybavení. Samolepící dorazy a protiskluzové nožičky 3M Bumpon. ECOFILM - MHF - topná folie pod zrcadlo. Lepidla 3M Scotch - Weld.


Elektroizolační pásky 3M Scotch, Temflex. Zrcadlo je vybaveno energeticky úspornými LED diodami, které poskytují spolehlivé, romantické a funkční podsvícení ve Vaší koupelně. Nejvýznamnější výhodou tohoto podsvícení je však jeho modifikace.


Topná samolepící fólie na V. Regulátor umožňuje změnit intenzitu světla, takže ji můžete ztlumit nebo zesvětlit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky