pátek 20. května 2016

Test bojlerů

V dnešním článku se budeme věnovat právě těmto – často nepostradatelným – zařízením a poradíme vám, jak si vybrat správný model pro vaše potřeby. V našem článku vám poradíme, na jaké parametry se při nákupu bojleru zaměřit. K tomu vám představíme výsledky našeho srovnávacího testu bojlerů společně s recenzemi těch nejlepších elektrických bojlerů. Standardní instalací u většiny modelů je pověšení na zeď, a to v rámci svislého umístění.


Jiné modely se označují jako bojler horizontální a na zeď se umísťuje takzvaně na ležato. Propracované varianty bojlerů nabídnou i variabilní umístění, a to jak svislé, tak horizontální. Nejmenší provedení na trhu jsou. Stovky kategorií, tisíce výrobků, miliony podrobností a uživatelských recenzí na elektrické bojlery. Jak se v tom všem zorientovat?


Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností. Svého zástupce v oblasti výroby bojlerů má i náš východní soused. Postupem času k této činnosti firma přidala i výrobu vlastního sortimentu, jehož kvalita je potvrzena certifikátem dle normy ISO.


Kvalitní ohřívač ohřívá vodu rychle a levně. Připravili jsme pro vás také návo jak si ohřívač vody vybrat, přičemž jsme se zaměřili na elektrické bojlery. Vrchol nejen v ranku kombinovaných bojlerů , ale ohřívačů vody obecně, představuje výrobek od firmy DRAŽICE OKC 2NTR.


Jedná se o nepřímotopový model, který pracuje na bázi dvou různých výměníků. Ty umožňují při sériovém zapojení dosáhnout výkonu okolo kW, což už je možné označit za opravdu velkou sílu. Do našeho testu jsme zařadili celkem pět bojlerů – dva elektrické, jeden plynový a dva kombinované. Zajímala nás zejména kvalita zpracování, umístění ovládacího panelu, ovládání, čitelnost a přesnost teploměru a termostatu, spotřeba energie (energetická třída) či rychlost ohřevu vody.


Vás o radu při výběru ohřívače vody, vytápění bude tuhými palivy a objem ohřívače 150l(pro 3–4osoby) jaký typ ohřívače by jste nám doporučili. Podle čeho se mám rozhodovat při volbě velikosti výměníku, které uvádíte v přehledu typů? Srovnávací test nejlepších bojlerů Užíváte si dlouhé koupele v teplé vodě?


Domácnosti bez ústředního rozvodu teplé vody se neobejdou bez bojleru. Jedinou výhodu u nesrovnatelně dražších domácích bojlerů jsem shledal, že za ně pak dostanu v kovošrotu víc peněz, tedy pominu-li zmiňované pochybné uchycení zavěšovací konzoly u Italů. Jo, a netušíte prosím někdo, co by mohlo ty bojlery u nás likvidovat? Voda to není, nikdo ze známých, připojený na stejný. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


Test bojlerů

DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Druhy bojlerů : Kombinovaný bojler. Umožňuje ohřívat vodu elektřinou, plynem, tuhými palivy nebo solárním systémem a zvolit vždy ten nejlevnější zdroj energie. Tento typ ohřívá vodu při levnějším takzvaném nočním proudu.


Teplou vodu udržuje do dalšího sepnutí nočního proudu. Objem je určován v závislosti na počtu členů domácnosti. Vodorovné, ležaté – bojlery s objemem – 2litrů, nejčastěji v kombinaci se závěsnými modely. V nové řadě těchto bojlerů došlo k vylepšení plastových vík, které se začaly vyrábět z ekologičtějších a hlavně lehčích materiálů a jejich nový tvar usnadní nejen manipulaci, ale také instalaci zařízení. Novinkou také je možnost ke spodnímu víku přimontovat velice vkusný a elegantní nerezový držák na.


Ahoj, řeším otázku nákupu elektrického nekombinovaného bojleru (ohřívače vody) na chatu. Na chatě mám přípojku vody a aktuálně tam mám průtokový ohřívač v koupelně a malý bojler v kuchyni (obojí chci nahradit velkým bojlerem o objemu litrů). Chytré hodinky a náramky jsou hit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky