středa 11. května 2016

Účinnost krbových kamen

Pozn: vlhké palivo jednoznačně snižuje účinnost krbových kamen. Romotop dokáže až o zvýšit patentovaný systém triple pass tj. Výměník tak odebírá maximální množství tepla ze spalin a výrazně šetří celkové náklady na vytápění objektu. ROMOTOP - Akční ceny kamen REGGIO, OSLO!


Účinnost krbových kamen

JOTUL - norská značka kamen , krbů a krbových vložek. AKČNÍ CENY DUBEN - KVĚTEN - až u JOTUL F 6ECO, F F 5BB, I 520. Terciární vzduch zplyňuje emisní částice a plyny vznikající při hoření – vyšší účinnost kamen , méně popela a prodloužení doby mezi přikládáním a šetření životního prostředí. Investice do pořízení kamen se zpravidla vrací za několik málo let díky rozdílu v nákladech na topivo. Z hodin fyziky si pamatujeme, že účinnost je poměr výkonu a příkonu.


V případě účinnosti krbových kamen je to stejná poučka, jen porovnáváme výkon a příkon tepelný. Pokud teplotu spalin snížíme na hodnotu 2°C, dostaneme se do bodu „C“, v němž jsme již na účinnosti kolem. Při teplotě 2°C by byla účinnost kolem (bod „D“).


Účinnost krbových kamen

Teplotu spalin bychom u krbových kamen měli udržovat v rozsahu od 1do 2°C. U teplovodních kotlů by to mělo být cca od 1do 2°C. Baterie elektrokola - energie, kterou je třeba si hýčkat Externí přívod vzduchu zvyšuje účinnost krbových kamen i krbové vložky Vyrazte na výlet se vším, co potřebujete. Do cyklo batohu se vejde všechno!


Tento systém spalování zvyšuje účinnost krbových kamen či vložek a snižuje emisní limity. Výkon teplovodních krbových vložek se dělí na výkon „do vzduchu“ (je předáván do prostoru, kde je krb instalován) a výkon „do vody“ (je předáván do vody ve výměníku a následně do topného systému). Uvažujete o koupi krbových kamen ? Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru. Podstatou krbových i kachlový kamen je ohniště, které zajišťuje spolehlivé a efektivní spálení dřeva. Spaliny s teplotou cca 9°C proudí z ohniště kouřovými cestami do komína.


Účinnost krbových kamen

A právě provedením a vlastnostmi těchto kouřových cest se kamna odlišují. U krbových kamen je použit ocelový plech, který dobře vede. Animace přívodu vzduchu na hoření komínovým systémem CIKO TEC.


Vzduch se při průchodu komínem předehřívá a může tak zvyšovat účinnost spotřebiče. Informujte se podrobně o všech náležitosti krbových kamen a krbových vložek. Připravili jsme pro vás seznam všech pojmů, se kterými se můžete při výběru a obsluze krbu či kamen setkat.


Obecné pojmy Součástí krbů a kamen Účinnost krbových vložek a kamen Přívod vzduchu Palivo Kouřovody Obecné pojmy Plynné složky ve spalinách: Látky v plynném skupenství. Avšak poté je dobré před výměník nasadit ještě trojcestný ventil, který zabraňuje tomu, aby se zpět do krbových. Vytápěcí schopnost je 55- 1m což není vzhledem k velikosti kamen úplně omračující. Rozhodně je však výhodou terciární spalování, které zajišťuje právě nadprůměrnou účinnost kamen. Video Střední školy Euroinstitut a Euroinstitut, praktická škola a odborné učiliště na téma Úklidové práce.


Ve videoklipu uvidíte čištění krbových kamen , pov. Podcenit výběr se, ale nevyplácí. Krbová kamna jsou příjemnou a nenákladnou možností začlenění ohně do interiéru. Proto u nás nehledejte hobbymarketové výrobky, ale pouze kamna spolehlivých výrobců. Jsme oficiální prodejci řady kvalitných a spolehlivých výrobců krbových kamen a krbových vložek.


Účinnost krbových kamen

Pomůžeme Vám vybrat vhodné topidlo do interiéru. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Ceny krbových kamen Novapack dodávky možno s příslušenstvím a montáží volejte: Ing.


Dlouhodobý trend vývoje u krbových kamen je vyrábět topidla s vysokou účinností. Ruku v ruce s vysokou účinností jde i nízká teplota spalin na výstupu (čím vyšší účinnost , tím nižší teplota spalin).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky