čtvrtek 5. května 2016

Kondenzační kotel immergas victrix 24 kw

Věděli jste, že každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační ? Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W , Ohřev užitkové vody, 0. Wall-hung condensing instantaneous. Nominal heat output: 2kW DHW and 2kW central heating. Ponuka plynových kondenzačných kotlov značky IMMERGAS poskytuje účinné štandardy pre nové vykurovacie systémy, ohodnotené triedou (ako najviac ekologické kotly určené Európskou normou UNI EN 2a UNI EN 483), redukujúce emisie CO a NOx.


V případě dopojení nepřímotopného zásobníku TUV kotel disponuje max. Tento model neobsahuje oběhové čerpadlo, expanzní nádobu. Svou konstrukcí je zejména určen jako doplňkový zdroj pro topmé systémy zejména ve spojení s tepelným čerpadlem. Po stránce parametrů i ceny vypadá zajímavě.


Jde mně o to jak se chová v těchto dnech, kdy je třeba vzhledem k venkovní teploě ho více osolit. Designed to comply with European Directives on. Každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační.


Kondenzační kotel immergas victrix 24 kw

Kondenzační plynové kotle jsou oblíbené pro svůj ekologicky šetrný provoz, nízkou spotřebu, vysoký výkon a dlouhou životnost. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Available for ZEUS kW , ZEUS SUPERIOR kW , VICTRIX ZEUS SUPERIOR ErP, VICTRIX ZEUS and AVIO ECO 24. Instructions and warning book Recirculation kit for VICTRIX Zeus Code 3. POZOR součástí tohoto produktu není propojovací kabelové bojlerové čidlo.


Tento kotel je určen pro vytápění s možností připojení nepřímotopného zásobníku TUV. Je to výborná náhrada za. IMMERGAS VICTRIX Zeus - kondenzační kotel s nerezovým zásobníkem 45l. Nástěnný kondenzační kotel pro vytápění s možností připojení nepřímotopného zás.


Kondenzační kotel immergas victrix 24 kw

Jeho tepelný výkon se může dle potřeby pohybovat od do 2kW. Kotel je konstruován k. Viszonylag kis készülék, viszonylag könnyen felhelyezhető. Nagy előnye, hogy kis víznyomás mellett. Immergas Victrix Exa ERP.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Fűtőteljesítménye 2kW mely elég egy családi ház fűtésére. Zárt égésterű, biztonságos, és alkalmas arra, hogy meleg vizet állítson elő működés közben. A Victrix X ErP fali készülék csak fűtésre (2kW teljesítménnyel), előkészítve külső tároló bekötésére. Kompakt méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén elhelyezhető.


Detailní popis produktu. VICTRIX EXA ErP is the new-generation boiler range, born for new installations and the replacemnet of existing systems. Kotle VICTRIX X kW využívají novou. Livrare prompta in toata tara. A Victrix EXA X ErP kazánok nagyteljesítményű hidraulikai egysége kis szervizigényű.


A készülék az AMICO v2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky