pondělí 27. ledna 2020

Tepelná čerpadla alpha innotec

Německá tepelná čerpadla alpha innotec vynikají největší účinností a nejtišším provozem na trhu. Jaké další benefity vám přinese toto nejúspornější vytápění? Tepelná čerpadla neznečišťují vzduch, což ocení hlavně vaše. Instalace tepelných čerpadel Alpha Innotec Reference a. Pomôžeme vám určiť tepelné straty domu a na základe nich vybrať ideálny výkon tepelného čerpadla.


Vyberieme vhodný model tepelného čerpadla podľa vašich nárokov na teplo a množstvo teplej vody.

V čom tepelné čerpadlá vzduch-voda od alpha INNOTEC vynikajú? Najtichšie na trhu vďaka radiálnym ventilátorom Typ LWAV pre vonkajšiu inštaláciu je o niečo málo hlučnejšie než klasická chladnička (dB v odstupe m), LWCV dokonca ešte tichšie (dB v odstupe m). Spojenie tepelného zdroja a tepelného čerpadla alpha innotec je vysoko efektívne. To umožňuje monovalentnú prevádzku (prevádzka tepelného čerpadla bez záložného zdroja). Umiestnenie vnútri v technickej miestnosti.


To so sebou nesie dlhšiu životnosť tepelného čerpadla ako pri systéme vzduch-voda. Cenník tepelných čerpadiel alpha innotec Koľko stojí tepelné čerpadlo a čo všetko cena zahŕňa? Stiahnite si cenník vybraných tepelných čerpadiel alpha innotec alebo sa nás rovno opýtajte.

Zadarmo vám spočítame cenu ideálneho tepelného čerpadla priamo pre váš dom. Našich inštalačných partnerov pravidelne vzdelávame, kontrolujeme a informujeme o všetkých novinkách. A preto vieme, že svoju prácu robia skutočne dobre a že sa na nich môžete 1 spoľahnúť. Zaujíma vás, kto montuje tepelné čerpadlá alpha innotec vo vašom regióne?


Niektoré tepelné čerpadlá alpha innotec dosahujú výstupnú teplotu až ° C. To umožňuje zapojenie tepelného čerpadla na existujúci vykurovací systém s radiátormi. Pre zaistenie maximálnej účinnosti je potrebné analyzovať objekt, v ktorom plánujete rekonštrukciu robiť. Naleznete zde tepelné centrály WZS, kompaktní tepelná čerpadla SWC a zcela nová standardní tepelná čerpadla SW.


Ukázka instalace a představení nové řady invertorových tepelných čerpadel alpha innotec V-LINE pro vnitřní instalaci. Současným trendem jsou ekologicky příznivé a zejména ekonomicky málo náročné projekty pro vytápění a ohřev vody. Právě tato položka v rozpočtu rodinného nebo i bytového domu je jedna z nejvýznamnějších.


Hluk z tepelných čerpadiel alpha innotec zem-voda by sa dal prirovnať snáď len k tichu. Sú to najtichšie tepelné čerpadlá na trhu (dB v odstupe m). Oplatí sa mi investovať do tepelného čerpadla zem-voda?


Venkovní vzduch je nasáván ventilátorem do tepelného čerpadla a postupuje přes výparník tepelného čerpadla , kde je z něj odebíráno teplo a dochází k jeho ochlazování. Jsme výhradním distributorem německých tepelných čerpadel alpha innotec na českém trhu. Naší mateřskou společností je jejich výrobce, společnost ait‑deutschland GmbH.


Pomůžeme vám získat dotaci na tepeln é čerpadlo.

SR vykurujú vďaka alpha INNOTEC Tepelné čerpadlá pre to pravé teplo domova S nájdením tepelného čerpadla priamo pre váš dom vám pomôže náš interaktívny online sprievodca. V kotelnách jsou instalována úsporná tepelná čerpadla alpha innotec LW 2pro vnitřní instalaci s celkovým tepelným výkonem 3kW. Vysoké kvalitativní standardy a přísná kontrola jakosti vedly k udělení značky kvality Q. Díky tepelným čerpadlům alpha innotec si zimu oblíbíte.


Ušetříte za pořízení a provoz bojleru i klimatizace. Vyhřát dům pomocí tepelné energie z okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky