středa 8. ledna 2020

Krbová kamna s automatickou regulací

Krbová kamna s automatickou regulací

Nejkvalitnější krbová kamna. Krbová kamna mají automatickou regulaci spalování. Externí přívod vzduchu. Díky automatické regulaci hoření se snižují náklady v desítkách procent,. Některá krbová kamna jsou navíc vybavena automatickou regulací sekundárního spalovacího vzduchu.


Krbová kamna s automatickou regulací

Tímto je dosaženo nejen nízkých emisních hodnot, ale. Proč krbová kamna KOZA KASDP s automatickou regulací ? Maximální výkon a bezporuchový provoz krbových kamen Koza Kmá na svědomí mimo jiné i vysoce kvalitní litina. Kachlová kamna s pecí na spaní.


Osazená krbová vložka Spartherm s automatickou regulací spalování. Zaujmou svým jednoduchým designem. Ovládání primárního i sekundárního přívodu vzduchu umožní snadnou regulaci výkonu. Přívod vzduchu nad sklem (tzv. oplach skla) zajistí jeho čistotu. Vergleiche die besten Angebote für krbov a kamna und spare Zeit und Geld!


Kominictví David Berka Komínové konstrukce, s. Automatická regulace hoření pro krby a kamna. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů. Termostat se samočinnou regulací zajišťuje automatickou regulaci přívodu vzduchu do topeniště a tím i spalovací teplotu v kamnech. Použití termostatu se sníží spotřeba dříví k topení až o ve srovnání s kamny, která systém pro automatické řízení spalovacího procesu nemají. U výrobků společnosti ABX se setkáte ještě s následujícími technickými vymoženostmi: Centrální přívod vzduchu – Umožňuje přivedení vzduchu pro spalování z externích prostor, například z vedlejší místnosti nebo zvenku.


Zaměřujeme se na Dánská krbová kamna s automatickou regulací přívodu primárního a sekundárního spalovacího vzduchu. Firma Rais vyvinula krbová kamna , která si sama regulují přívod vzduchu pro spalování. Tato technologická finesa, která umožňuje snadnou obsluhu je nazývána Clever Air.


Krbová kamna s automatickou regulací

Touto technologií jsou vybavena kamna Rais Bionic fire, Rais Pilar a Rais Q-Be. Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem.


Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu. Krbová vložka HS Flamingo Aquaflam Panorama s výměníkem a automatickou regulací má jmenovitý výkon 12kW, rozsah výkonu 8–kW. Výkon do vody 10kW a do vzduchu 2kW.


Tato varianta prostorově zvětší efekt plamene. Kamna vyrobená z kvalitní litiny zaujmou klasickým designem, který je zvýrazněný šikmým prosklením po obou stranách dvířek. Kamna disponují v základu automatickou regulací s pokojovým termostatem a týdenním časovačem.


Všechny funkce můžete ovládat na dotykovém displeji na kamnech, dálkovým ovladačem nebo přes vestavěný wifi modul aplikací v mobilním telefonu. C, se pomocí speciální klapky uzavře přívod vzduchu do spalovací komory, a oheň přestane hořet. Litinová krbová kamna KRATKI KOZA KASDP s automatickou regulací. Kamna mají zabudovanou automatickou klapku s termostatem, který reguluje přísun vzduchu.


Nezaujala vás žádná krbová kamna z naší široké nabídky? Kamna jsou vyrobená z kvalitní litiny a zaujmou svým designem. Toužíte-li po originálním krbu, pak by pro vás mohla být vhodnou volbou některá z námi nabízených krbových vložek s originální obestavbou přesně podle vašich představ, která se stane jedinečnou dominantou vašeho interiéru. Mají přívod vzduchu nad sklem a možnost napojení vzduchu horního i zadního.


Jsou k dispozici jak v klasické verzi, tak ve ASDP – automatické řízení vzduchu – a TF – turbofan ventilátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky