úterý 28. ledna 2020

Stropní topné panely

Stropní topné panely

Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Sálavé infrapanely se zakázkovým moderním designem ladí s Vaším interiérem. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Mramorové a granitové topné panely z přírodního kamene, luxusní a efektní topidla, umístění pouze na stěnu.


Stropní topné panely

Jedná se o velmi komfortní variantu stropního vytápění, tzv. Stropní infratopení Velkoplošné stropní infratopení. Výhoda takového systému je v tom, že nikde necítíte žádné. Konstrukce panelu je z ocelového pozinkovaného plechu, topná plocha je oboustranně opatřena speciální povrchovou úpravou.


Vnitřní povrch THERMOQUARTZ. Náklady na vytápění domácnosti sálavými infrapanely se často chybně zaměňují s náklady na elektrický přímotopný způsob vytápění. V odborném i běžném tisku se srovnání spotřeby energie na vytápění domácností s možností použití infrapanelů téměř.


Folie prohřívají sádrokartonové stropní desky, které se pak chovají jako sálavé panely. Jde o stejný princip, jako u panelů ECOSUN, systém ale pracuje s méně než polovičními teplotami, rozloženými do větší plochy. Sálavé topné panely , které jsou vybaveny vestavěným termostatem, přívodním kabelem a topným elementem. Panely mají velmi estetický a luxusní vzhled.


Teplo sálané z tohoto přírodního materiálu je přirozené a velmi příjemné. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ROHNSON, Klarstein, DOMO a dalších. VOLBA PŘÍKONU A REGULACE Při projektování je nutné dodržet několik podstatných zása jsou to tepelné ztráty objektu, spádové oblasti ve kterých se objekty nacházejí, charakter místností a jejich výška.


Stropní topné panely

Nízkoteplotní sálavé panely jsou vhodné do bytových a kancelářských prostor a vysokoteplotní sálavé panely se hodí pro průmyslové a zemědělské využití. Infrapanely, neboli sálavé panely jsou určeny pro vytápění domů, bytů kanceláří ale i průmyslových objektů. V kategorii infrapanely (sálavé panely ) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití. Infračervené záření dopadá na předměty a proto sálavé panely. Konstrukčně je panel tvořen topnou fólií, elektroizolačními foliemi zvyšujícími bezpečnost výrobku a minerální izolací, která brání nežádoucím únikům tepla zadní stranou panelu.


Tento stropní systém je založený na předpjatých panelech dutinových SPIROLL s vysokou únosností, nízkou hmotností a velkou rychlostí realizace. Díky tomu, že stropní systém odbourává velkou část mokrých procesů na stavbě, je vhodný k použití během celého roku do mnoha. Nabízíme úsporné infratopení z českých komponent, které bude ladit s Vaším interiérem. This video is unavailable.


Topné panely , ABC-TOPENI. Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců).


Instalovaný výkon proto je 2kW. Zapojení do jednoho regulovaného okruhu, rozděleno na dvě topné větve (nejteplejší voda vždy k venkovní ochlazované stěně). ECOSUN sálavé topné panely - Český výrobce, HAKO. Hitem letošního roku jsou topné obrazy neboli infraobrazy, které přinášejí moderní způsob vytápění a navíc s designem, který si buď můžete vybrat z naší nabídky, nebo si zvolte vlastní fotografii. Proti sálavým panelům ECOSUN však folie pracují s podstatně nižšími teplotami, rozloženými do větší plochy - jedná se tak o výrazně komfortnější systém.


Osvětlení a stropní světla vyberte snadno a rychle na FAVI. Zadejte až parametrů a prohlédněte si osvětlení, které splňuje vaší představu. Hledáte bodová světla do kuchyně, závěsný dětský lustr nebo LED svítidlo? Zvolte umístění, velikost, typ objímky i příkon.


Ideální jsou do vysokých prostor, neboť při použití jakéhokoliv klasického konvečního topení se teplý vzduch hromadí pod stropem a dochází tak k velkému rozdílu teplot u storpu a na podlaze - teplotní gradient. Dalším druhem topení z naší nabídky jsou topné panely. Ty pracují na stejném principu, jako zmíněné infrazářiče s tím rozdílem, že jsou vhodnější pro větší prostory typu restaurace, či průmyslové haly a celkově místa, kde je potřeba uměle navyšovat teplotu. Je možné je umístit jak do vnitřních, tak i. Přímotopy pro elektrické topení nepřestavují jen klasické druhy elektrických konvektorů, ale také topné ventilátory, halogenová topidla, infrazářiče, osoušeče rukou, topné žebříky, sálavé topné panely a další elektrická topidla s podobnou funkcí a ůčelem použití. Elektrické přímotopy jsou ekologicky čistým zdrojem elektrického topení.


Teplo je při vytápění nfračervenými panely FIRST rozmísťováno rovnoměrně od spodní části místnosti směrem ke stropu. Povrch panelů je se strukturou Termokrystal (hrubší zrnitost pískování), čímž je velmi zvýšena účinnost sálání tepla z panelu. Mladí manželé zvolili při rekonstrukci garsonky z 30.


O své zkušenosti s tímto typem vytápění se podělil manželský pár, který si tento topný systém sám po zralé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky