středa 8. ledna 2020

Prodám kotel h41

Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka. Prodám karavan, je nezateklý a plně funkční. Možno používat po celý rok a jste naprosto soběstační.


Nabízím starý teplovodní kotel H41. Kotel je kompletní a použitelný.

Jen osobní odběr v Rymicích! Dobrý den,tento kotel Hmám doma také,sice jen jako záložní,ale stále napuštěný,jen pootočit šoupaty a můžu v něm topit. Našel jsem originál návotakže kw,komínový tah pa,účinnost.


Pokud chcete více, rozměry,velikost náplně,vše v knížečce je psáno. A návod mám od roku montáže s datem 14. Výrobce Drukocel Rosice u Brna.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Jmenovitý výkon kW Maximální výkon kW Výška 8mm Šírka 4mm Hloubka 6mm Kouřové hrdlo 1mm Obj.

W a umožňuje ohřev jak topné, tak teplé užitkové vody, kotel je odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění. Je umístěn v suchém prostředí a servisován. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Czech Republic Restaurants.


H 4najdete a porovnáte na Srovnanicen. Prodam nemeckou polni kuchyn. Důvod prodeje-změna způsobu vytápění. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Kdo se chystá kupovat pro příští topnou sezonu svůj první kotel , měl by vést emisní třídy v patrnosti, a rozhodnout se rovnou pro co nejvyšší třídu (čtvrtou nebo pátou), aby nemusel kotel znovu brzy měnit. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Stejné připojovací rozměry jako kotle řady H( H, HHH424). Mám do něj napojený pouze kotel H, ve kterém topím roky. V Kategorii náhradní díly pro plynové kotle.


Junkers s označením ZS12-KE23. Rošt H4H4H4H4šikmý přední litinový.

Purtex, Luxusní nábytek do obývacího pokoje a. Kotle Viadrus UECO získaly 28. Stínící plech (jen u HH4). Je to asi let staré,v provozu asi 6. Cena mového je asi tis. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel na dřevo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Porovnání cen kotel h 4parametry, srovnání cen kotel h 4parametry na portálu Hledejceny. Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu.


Výhody: -velká přikládací dvířka, -snadné čištění dopalovací komory a výměníku kotle, -jednoduchá obsluha a údržba, -trubkový výměník, -nerezový tryska, -žárobetonová dopalovací komora, -řídící jednotka s funkcí řízení akumulačního zásobníku, -emisní třída kotle: -certifikováno v SZU Brno, - v. Lze předělat na kotel s pohyblivým roštem a automatickým dávkováním paliva na biomasu. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky