středa 8. ledna 2020

Kymco plzen

KYMCO ’s mission is to create personal vehicles that win the hearts of consumers all over the world. KYMCO always go above and beyond to bring to customers the most thoughtful riding experience for everyday life. KYMCO ’s current product range includes scooters, motorcycles, mobility scooters, ATVs and utility vehicles. Akce proběhne v prodejně KYMCO - Auto-Moto s. On-line prodej příslušenství pro osobní automobily se specializací na modely ŠKODA.


Naší prioritou je Vaše spokojenost. Navíc se náš vyškolený personál nejlépe postará o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení vaší zakázky. Samozřejmostí je osobní přístup a vysoká. KYMCO X-TOWN je především perfektní mix sportovních genů a extra porce komfortu.


Sedadlo a velkorysý prostor pro řidiče i spolujezdce umožňují absolutně uvolněnou jízdu - a nezáleží na tom, zda jen na krátkou vyjížďku nebo delší túru. U nás si udělá radost každý vyznavač jedné stopy. K motocyklům i skútrům nabízíme veškeré doplňky jak pro jezdce, tak jejich stroje.


Autorizovaný servis je samozřejmostí. Nové vydání bestselleru značky KYMCO udělá ihned dojem svým ostrým designem a novými technickými vymoženostmi. NEW DOWNTOWN ABS byl obdarován motorem, který je nejen silnější, ale také šetrnější k životnímu prostředí. U tohoto cestovního skútru je rovněž vylepšen úložný prostor, komfort a vzhled.


Prodejce motorek, skútrů a čtyřkolek. Zkušený personál, poradí s výběrem. Velký výběr moto oblečení, doplňků a náhradních dílů na motorku. Dovoz motocyklů z USA, chopper a custom.


V našem eshopu najdete čtyřkolky, motocykly, skútry a buginy. Přilby na motocykly a kvalitní moto oblečení. Velmi populární jsou nyní také motokola která můžete zakoupit kompletní, nebo jen jako motorový kit, který nainstalujete na své kolo.


Skútry a mopedy pro komfortní a bezpečnou jízdu. Doporučujeme skútr s nádechem Itálie, Capirelli Mustang 1ccm, který vás zaujme svým sportovním vzhledem a je určený nejen pro jízdu ve městě. Nabídka splátek na měsíců bez navýšení platí pouze pro naše skladová vozidla a do vyprodání zásob. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.


Katalogová nabídka čtyřkolek pro dva či jednotlivce předních značek, SMC a CF MOTO. Nabízíme až roky záruku,náhradní díly a servis přímo u nás. Levné skútry 1ccm přímo od výrobce.


Nyní skútry se zárukou roky na motor. Jirka Kosina a Martin Kohút - jeden motokrosař a druhý fanoušek silničních motorek a aktivní “street bandita”. Navigaci přímo dle značky nebo typu motorky naleznete v levém menu.


Hledání požadovaného motocyklu vám usnadní vyspělé funkce vyhledávání. Další popis funkcí a rozšíření naleznete v nápovědě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky