pondělí 13. ledna 2020

Pásové pily na kov

Prodáváme pásové pily na kov Pilous, Bomar, Pegas Gonda. Naše firma Vám poradí při výběru pásové pily i pilového pásu. Strojní pásové pily na kov jsou nejpoužívanější pily v zámečnických provozech a dílnách. Naše pásové pily PILANA a EVERISING s vyznačují tuhou konstrukcí a velkým výkonem.


Tyto pily jsou určeny pro řezání běžných materiálů od hliníku a jeho slitin, železné kovy i ocele vysoké pevnosti.

Holzmann BS 1HDR pásová pila na kov s nastavováním rychlosti pro řezání různých materiálů. Dodáváme z našeho skladu se svařovnou pilových pásů na kov. Vyznačují se tuhou konstrukcí a velkým výkonem při zachování malých rozměrů a mobility. Gravitační pásové pily na kov PILANA, vhodné do zámečnických a menších dílen, kde se dělí desítky kusů denně. Využívají do řezu hmotnost ramene kdy se jeho rychlost reguluje pomocí hydraulického válce s ventilem.


Jsme česká firma, která vyrábím a prodává pásové pily na kov , kotoučové pily , pilové pásy a kotouče, dopravník a vynašeče třísek. Poloautomatické a automatické píly na kov.

Pásová pila na kov Pegas. Vertikálne píly na kov -. Tato pásová pila na kov má plynulou regulaci otáček, doraz a jednoduchý. FERMAT SHOP - ponúka bohatý výber elektrického, ručného náradia a súvisiacich produktov.


Jednotlivé modely líšia v niektorých parametroch, pretože požiadavky na pásové píly pre domáce použitie sú samozrejme odlišné od požiadaviek na profesionálne zariadenia. Inak, pásovú pílu na kov s adekvátnym pílovým pásom môžete použiť aj na rezanie skla či plastu. Specialista na pilové pásy, pásové pily , kotoučové pily , kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, brusivo a svářecí techniku.


Pilové pásy svařujeme na míru. PILOUS pásová pila na kov ARG 2PLUS je nejprodávanější grafitační pila na kov. PILOUS ARG 2PLUS je české výroby a má vedení pilového pásu v tvrdokovech. Slouží na produkci řeziva.


Rovina řezu je horizontální. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Okrem pásovej píly na drevo existujú aj pásové píly na kov.

Od tých na drevo s líšia v mnohých ohľadoch. Okrem technických parametrov, ktoré sú uspôsobené na rezanie tvrdších materiálov, majú pásové píly na kov aj integrovaný chladiaci systém. Vďaka nemu ostáva list píly chladný aj pri rezaní. Jak vybrat vhodnou pásovou pilu na kov ? Prvním parametrem na který bychom se měli zaměřit je četnost použití pily.


Kompletní nabídka bimetalových pilových pásů pro vaše pásové pily PILOUS. Naši pracovníci Vám rádi pomohou při řešení Vašich problémů, využijte služeb našich techniků,kteří vám zvolí nejvhodnější typ pilového pásu a ozubení, popřípadě zpracují nabídku na jiné rozměry pilových pásů. To zabraňuje nahromadeniu triesok v pílovom páse a tiež v píle. Horizontálne pásové píly sa používajú na rezanie plných materiálov, profilov a rúr od.


Na této adrese jsme již nyní k dipozici. Byla ukončena výroba pásové pily MINI. Skladem jsou poslední kusy do vyprodání zásob. Doplnili jsme nabídku o speciální pily na kov od společnosti BTM. Pily pásové na kov , Manitoo.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Táto píla na kov je ideálny pre univerzálne nasadenie na staveniskách, pri montáži, v servisných autách a dielni. Více na Svarecky-obchod.


Ergonomicky tvarované držadlo a nízka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky