pátek 31. ledna 2020

Protherm tiger chyba f1

Znova jsem dopustil a natlakoval systém na v hadičce u odsávání také voda není, čidlo. This feature is not available right now. Please try again later.


Zaplo se jen čerpadlo, žádný plamen, pak hlášení F1. Ide o to, že ten istý jav môže byť spôsobený z viacerých príčin,tak ako v každej elektronike,akurát v kotli a jeho okolí,je ešte aj zopár iných prvkov, ktoré spôsobia ten istý jav. Otvoriť PC verziu stránky.

AKomunikačná chyba prístroja Open Them – skontrolujte pripojenie, pre prípadné vymenenie prístroja Open Them zavolajte servisného technika. FPrekročená maximálna hodnota spalín – skontrolujte stav naplnenia vykurovacieho zariadenia a obehové čerpadlo. Je potrebné odvzdušnenie zariadenia. Kontaktujte servisného technika.


Ovládací panel je přístupný po sejmutí předního krytu. Tiger Condens je skvelou voľbou pre domácnosti s vysokými nárokmi na tepelný komfort a dodávku teplej vody. Kotol má vysoký výkon a jedinečné schopnosti pri príprave teplej vody – s prietokom až litrov teplej vody za minútu.


Okrem toho zaisťuje veľmi rýchle dohrievanie teplej vody v zásobníkoch po ich vyprázdnení - asi.

Kotel není už dávno v záruce. Protherm se nám objevila porucha F1. Po resetu naskočí, Někdy je třeba resetovat i 15x. Indikuje i závadu tlaku na OTV - vyskočený bezpečnostní ventil. V manuálu se píše že pokud nejde F1čka odstranit resetem, máš kontaktovat servis.


Vieš, kto pozná odpoveď? Zdieľaj, možno sa nájde odborník Pozvi odborníka, firmu, inštitúciu atď. Porady, ktoré by vás mohli zaujímať Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú. Závěsné plynové kombinované kotle s vestavěným zásobníkem TV o objemu l. Plynulá modulace výkonu. Jakmile opouštím chalupu, vypnu ohřev TUV, stáhnu teplotu na prostor.


C) a snížím teplotu OV na cca 50°C, za chvíli se objeví chyba F- přehřátí OV nad 93°C. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. V pamätiPodobnéPreložiť túto stránku2.


Technická podpora, servis a údržba kotlů se vztahuje pouze na region Vysočina!

Po chvíli se kotel spustí, nebo naskočí F1. Chybové stavy kotlů PROTHERM. Ahoj Karlos dnes ma postihla taká istá porucha na mojom kotly protherm panther. Při zapínání kotle je slyšet něco jako jiskření. Ak sa chyba opakuje, privolajte.


V důsledku chyby instalace, poškození, mani- pulace, nepřípustného místa instalace apod. Mám namontovaný kotol protherm tiger ktzturbo. Návod k instalaci a údržbě.


Doteraz ide rokov ale začali mi vyskakovat chybi. Chyby FF, rovnako bol meneny ventil, zakladna doska. Kazdu vykurovaciu sezonu sa nieco vyskytne. Opravari sa tu striedaju kazdu chvilu.


Servisne obhliadky si davam robit poctivo kazdy rok, no zbytocne. Prosím nepište mi ať volám servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky