pondělí 27. ledna 2020

Prodám dřevo kulatinu

Možnost nakládky popřípadě v blízkosti i dopravy. Kulatina, smrkové dřevo , stavební dřevo. Pro dřevo na uzení se podívejte i na můj druhý inzerát. Vhodné pro výrobu nábytku.


Prodám dřevo kulatinu

Prodám dřevo z čerstvě poražené třešně. Kupim palivove drevo bucinu v dlzke za ponuky dakujem. Inzerce – kulatina smrk, inzeráty. LEVNÉ PALIVOVÉ TVRDÉ DŘEVO.


Zahradní houpačka – masiv akát,. Vyrábíme palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení, řezivo a akátové kulatiny. Vše řezané na mobilním katru.


Prodám dřevo kulatinu

Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kontejnerová doprava, nebo možnost vlastní dopravy. Smrková, borová) Dělka kulatiny 60m. Lesy ČR mění pravidla samovýroby.


Navíc je možné díky letošní novince odebrat až m³ kalamitního dřeva (fyzická osoba). V případě zájmu se prosím obracejte na kontakty uvedené níže. Nabízím k prodeji Akátové dřevo. Pěkné rovné kmeny a silné.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ořechové dřevo se používá na vykládání.


Výkup ořechové kulatiny provádíme po celé České i Slovenské republice. Pro kulatinu si přijedeme a odvezeme ji vlastní technikou na své vlastní náklady. Peníze za kulatinu vyplácíme obratem na místě.


Prodám dřevo kulatinu

I : Klešte jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli. K odběru kubíků,hmota určená převážně na palivo,pár kousků pěkných s možností využítí v truhlařině. Jižní Moravě a Znojemsku. Drapák na dřevo -kleště na dřevo , prodám , na prodej nabízím kleštěna hydraulickou ruku - drapák,rozpětí 2cm.


Klešťové drapáky na kulatinu s různou nosností a velikostí. Prodam kulatinu - bazar - Bazoš. Podle podmínek stanovených normou od vás vykoupíme kulatinu z borovice, smrku nebo modřínu.


Vykupujeme dřevo českého původu. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky. Provizorní pletivo umístěné nahoře lze dát pryč.


Rozměry délka x šířka x výška cm. Pokácená byla v březnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky