čtvrtek 30. ledna 2020

Seznam věcí na vodu

Hygiena: koníčkovací šňůry: kartáček na zuby: provaz na přivázání věcí k lodi: pasta na zuby: boty do vody: hřeben: páska na nouzové lepení. Vyrážíte poprvé na vodu a nejste si jistí, co a jak si zabalit? Níže jsme sepsali stručný seznam věcí , které budete na vodácké dovolené potřebovat, a přidali jsme i pár ra jak věci zabalit, abyste předešli nechtěným komplikacím. Jedete poprvé na vodu ? Tak to se Vám jistě bude hodit tento seznam věcí , které Vám nesmějí chybět.


Nutně s sebou potřebujete – jídlo – boty do lodi – boty na souš – nůž – stan, spacák, karimatku – repelent – igelitové pytle – kotlík – ešus – toaletní papír – ručník – hygienické potřeby. Pokud tedy necestujeme jen s kreditní kartou. Mnoho z nás má zkušenosti s tím, co si vzít na dovolenou k moři, co si zabalit na týden do Krkonoš na lyže, ale to už chce trochu zkušeností, někteří mají svůj seznam věcí , které si berou na vodu , do hor, na kolo či jinam.


Sbalit se na dovolenou tak, aby nic nechybělo a nejlépe ani nepřebývalo, je celkem umění. A rok si to všechno pamatovat nebo neztratit papír, to je umění ještě větší. Proto je tu náš chytrý seznam věcí na letní dovolenou.


Ani seznam léků samozřejmě nesmí chybět. Prostě to máme komplet! Základní otázka každého vodáka je zodpovězena před odjezdem na řeku. Zda byla odpověď dobrá, nebo špatná, se ukáže velmi rychle.


Parta si vezme na vodu přiměřené vybavení, nebo trpí. Blbenkový seznam se občas hodí. Níže uvedený seznam je maximalistický a je dělán spíš na cesty do tepla s cílem dostat se pod kilogramů. Vše je o minimální váze a velikosti (spacák do 600g).


Když začne šibat, můžou se opižlat plata od léků, rozměňovat mince, místo hřebenu ošmikat kštici. Vše zabalit věci do lodního pytle včetně svačiny a karimatky! Kejml komentáře Před nějakou dobou jsme se pustili do menšího seriálu, kde bychom rádi popsali všemožné i nemožné varianty výletů a destinací a návody, jak se na ně sbalit, co mít ideálně s sebou v batohu anebo co naopak s sebou vůbec netahat.


Seznam věcí , co si sbalit s sebou na cestu – formulář ke stažení ZDARMA! Na vodu si neberte žádné cennosti, jinak velmi riskujete! Dali jsme dohromady seznam věcí , které by žádnému vodákovi neměly chybět.


Seznam věcí na vodu

Nejzákladnější čtyři věci jsou samozřejmě plavky, nejlépe dvoje, tričko, sluneční brý. Spacák, karimatka, polštářek,ešus,příbory,hygienické potřeby – mýdlo, šampon, kartáček na zuby, pasta, hřeben, krém na opalování,ručníky. Univerzální seznam věcí na cestu. Chcete koupit kvallitní septik?


Jste na správném místě. Co si do barelu natlačíte, to také povezte, aneb čím těžší barel, tím větší. Jednou z důležitých věcí je, umět se na vodu účelně, avšak prakticky sbalit.


Vytvořili jsme seznam věcí , který se vám na cestách bude rozhodně hodit, abyste na nic nezapomněli. Pokud jste aktivní rodinka, dovolená na horské chatě v malebné zimní krajině je pro vás skvělé útočiště. Zejména pokud holdujete lyžování nebo zimním túrám.


Někdy ale všechno zkoordinovat dá pořádně zabrat. Proto jsme pro vás vytvořily seznam potřebných věcí , co si sbalit na dovolenou do hor. Podívejte se, jestli jste na nic nezapomněli a ulehčete si balení. Kempování se dá pojmout mnoha způsoby – můžete strávit týden u moře a překonané výškové metry by se daly spočítat na prstech jedné ruky.


Dolomit a nebudete stačit vstřebávat horská panoramata. Ať tak či onak, spaní pod stanem je pro mnoho děti zážitek, na. Místní pitnou vodu nepoužívejte ani k mytí rukou, čištění zubů nebo oplachování ovoce. Co se jídla týče, není vhodné dětem dávat neoloupané ovoce, syrovou zeleninu a nedostatečně upravené maso.


Nejideálnější je dětem vzít s sebou stravu, na kterou jsou zvyklé z domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky