středa 15. ledna 2020

Rtuťový teploměr prodám

Prodám nový rtuťový teploměr. Posílám poštou a kvalitně zabalené, a nebo osobni predani Praha Zličin-Brno- Ostrava Součastí je i obal pro teploměr Možnost poslat i více kusů vice info na tel. V případě zájmu pište na jirka. Praze, možno zaslat na dobírku dle cen ČP.


Zákaz rtuťových teploměrů - čím je nahradit?

Legislativa: Většina z Vás si už nejspíše všimla, že z lékáren a obchodů zmizelo něco, na co jste byli zvyklí odjakživa - klasické skleněné rtuťové lékařské teploměry určené k měření tělesné teploty. Dlouhé roky jsme skoro jako oko v hlavě chovali starý rtuťový , ale bohužel loni v létě. Pak je lepší rtuťový teploměr s obarvenou rtuťí, trošku si připlatit. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Exatherm , výrobce Pelechov 1. Chybí: bazos rtuťový teploměr rtuťový teploměr aukro rtuťový teploměr dr max jak poznat rtuťový teploměr rtuťový teploměr rozbitý rtuťový teploměr zákaz Lidé také hledají. Lékařský rtuťový teploměr - poštovné kč.

Mohu dodat i větší množství. Poštovné 56kč při platbě předem, n. Teploměry jsou nové,nepoužité. Výheň má jeden nebo dva hořáky, každý samostatně ovládaný. Obal výhně zesílen rámem.


Vysoce přesný rtuťový dvouhadičkový tlakoměr v lakovaném pouzdře z kovové slitiny. Tento rtuťový tlakoměr je klasickým typem mezi profesionálními tlakoměry. Na rozdíl od běžných rtuťových tlakoměrů má pojistný ventil, přizpůsobený zásobníku. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Rtuťový lékařský teploměr.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Inzerát je stále platný i přes starší datum. Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Za euro jich budete mít v sadě deset a ani nezaplatíte clo a dph. Nedávno jsem si jich objednal samostatně deset sad po deseti abych se vešel do cenového limitu neplacení poplaků a vše proběhlo bez problémů.


Neaktivní inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.

Tampa (detaily na stránkách Marimex). Prodej včetně veškerého příslušenství (filtrace, filtr, objímky, nástavce, plovák na chlor, bazénový teploměr ). Vše v perfektním stavu. Dále přidám i krycí plachtu - viz foto. Hledáme aukce na serverech Aukro, Odklepnuto, iKup. Doba měření se pohybuje kolem minut.


Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání. Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky