úterý 28. ledna 2020

Prodám americká kamna

Stará americká kamna Sedlec 13. Předpopelník Inzerát byl odebra. Americká kamna Inzerát byl odebran z oblíbených. Akumulační kamna Inzerát byl odebran z oblíbených.


Prodám americká kamna

Nabízím k rpodeji americká kamna Sedlec 13. Před asi lety byla kompletně rozebrána a zrenovována, od té doby se v nich netopilo a sloužila jen k dekoraci. Jsou vhodná do prostor velkých až 1m3. Vystavit v této kategorii. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Stříbrné součásti jsou nově pokoveny, nová slídová okénka. Možnost osobní prohlídky. Preferuji osobní předání, případně mohu dovézt.


Nalézt nebo nabídnout zde můžete především starožitná kamna litinová a kachlová, k oblíbeným patří zejména americká kamna. Kromě kamen nabízíme i obestavby krbů, krbové nářadí a jiné příslušenství. Naše poctivé výrobky propojily minulost s přítomností a mají přirozené místo v moderní architektuře. Vycházejí z tradičního norského řemesla a kombinují ho s funkčním, moderním designem, který je na jednu stranu inovativní, ale zároveň odolný vůči krátkodobým trendům.


Za příplatek 70-kč mohu dát i nové sklo do kamen. Sklo v kamnech je v pořádku pouze není úplně čiré. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme.


Prodám americká kamna

Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Kamna , která hřejí po generace. Nutno vyčistit a vyměnit slídy.


Prasklina v dolním rohu a ulomený kousek rohu kovu (viz foto). Běžně jsme v nich topili. Bazar pro dům a zahradu, nabídne možnost prodat vše pro bazény, úpravy zahrad a úpravy domů.


Prodám americká kamna

Prodam let staré velmi výhřevné krbové kamna s výměnikem a rustikalní. Rohová Vysoká kachlová kamna. Prodáme z důvodu totální rekonstrukce domu kachlová kamna. Jak si poradit s výběrem nové kuchyňské linky.


Dosluhuje vám Vaše stará kuchyňská linka a Vy pomalu přemýšlíte o nové? Potom asi základní myšlenkou, ale velmi důležitou, budou finance, které můžete do nového snu investovat. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Pro větší bezpečnost můžete výhodně koupit sklo pod kamna. Bazar kamen a krbů umožní inzerci všech typů tohoto vybavení domácnosti, což znamená, že si můžete pořídit také kamna lázeňská, americká , nebo rustikální kachlová kamna jako od babičky. Systém regulace tepla komínovou, protitahovou a vzduchovou záklopkou umožňuje jednoduchou a velmi citlivou regulaci tepla. Regulace vzduchovou záklopkou, která když se vytáhne, způsobí pokles teploty a naopak.


Navíc, duté dno kamen, které se ohřívá zadním tahem, topí u podlahy. Vybírejte si Krbová kamna podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky