pondělí 20. ledna 2020

Peletové hořáky

Comfort Burner je naše nejnovější zařízení vybavené mechanismem, který odstraňuje popel z hořáku. Díky tomuto řešení je možné použít méně kvalitní paliva, jako jsou agropelety nebo. Keramický ohřívač zajišťuje hospodárné a efektivní vypalování.


Peletové hořáky

Série SMB od firmy Mareli je navržena tak, aby byla snadná a pohodlná. Při vývoji našich hořáků na pelety jsme využili naše zkušenosti a každou zpětnou vazbu od našich zákazníků. Zásobník na pelety k SFL pro 140kg pelet má vlastní kolečka je možné přemisťovat a uklízet pod ním. Váš výhradní dodavatel hořáků Venma pro Český trh. Patentované řešení rotačního hořáku se samočistící spalovací komorou s maximální péči o detaily.


Hořáky BLAZE HARMONY se vyznačují nejvyšší kvalitou zpracování s využitím inovativního čisticího mechanismu, který odlišuje tyto hořáky od mnoha podobných produktů na trhu. Vyskytuje se ve vaší komínové soustavě podtlak? Ten je zapotřebí regulovat. K tomu slouží kulatý regulátor komínového tahu.


Peletové hořáky

Kulatý regulátor komínového tahu je vyroben z vysoce mechanicky, tepelně a korozi odolného pevného plechu. Keramické příruby a podavače pro peletové hořáky Rojek a další kotle na pelety. Příložný termostat s odděleným čidlem Kapilárové – čidlo se vsune do osazené jímky a zajistí se proti vytažení nasunutím pojistné pružiny na jímku. Používané hořáky na pelety pro kotle D30P, D40P, D50P ATMOS A- výkon - kW. Kotle na spalování dřevních pelet ATTACK PELLET Automatic Plus jsou moderní kotle, které svou technologií spalování šetří životní prostředí, přičemž uživateli nabízí komfort porovnatelný se spalováním plynu.


PETROJET v kotli VSB IV. Tyto hořáky nahradily dnes ve výrobě nové modely pod označením MultiBio a MultiBio 199. Zákazník několik let spokojeně topí peletami, které si sám vyrábí z vedlejších produktů kukuřice a slámy.


Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Hořáky Přestavujeme plně automatizované zařízení nejnovější generace ke spalování pelet hořák KIPI (např.dřevní peletky, peletky z řepkové slámy nebo slupek slunečnice). V hořáku používáme inovativní konstrukci čisticího mechanismu - rotační spalovací komora se sama o sobě čistí od popela a zbytků paliva.


Specializujeme se na kotle na pelety, štěpku, obilí, kusové dřevo a krbová kamna. Vyřizujeme dotace na kotle. Peletové hořáky HT PellHard Automatický peletový hořák Inovativní hořák HT PellHard je určen pro spalování dřevních pelet. Moderní design je založen na dlouholetých zkušenostech a efektivně řeší proces přesného spalování paliva. Hořák ATMOS Amá stejný způsob řízení jako menší hořáky ATMOS Aa A45.


Peletové hořáky

Oživení nastalo se zvyšujícím se zájmem o spalování dřevních pelet. Pokud je plamen dostatečně „odstíněn“ vyzdívkou od stěn. Na první pohled by se zdálo, že dřevěné pelety dokážou spalovat všechny typy hořáků na trhu.


Hořáky MultiBio dokáží spálit i pelety, jejichž kvalita neodpovídají certifikátu, který prodejce k peletám vystaví. Tato situace nastává často a prodejce pelet jí může jen obtížně předejít nebo ovlivnit. Vytápí objekty od velikosti rodinného domu až po průmyslové stavby.


S peletovými hořáky EcoTec lze užívat výhod téměř bezobslužného vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky