čtvrtek 16. ledna 2020

Kotle slokov zkušenosti

Kotle slokov zkušenosti

Hluk, neboli akustický výkon, se udává u plynových a elektrických kotlů. Kotle na tuhá paliva tuto část ve štítku nemají. Výkon kotle je dalším ze zásadních parametrů. Jeho hodnoty jsou ale velice individuální.


Každá nemovitost vyžaduje jinak výkonný kotel, který by optimálně vytopil všechny. Kotel je nachystán výměnou za starý kotel Slokov. S firmou máme výbornou zkušenost a kombinace dřevo uhlí nás opravdu nadchla. Velmi jednoduchá obsluha kotle i čištění.


Jsem zvědavý na spotřebu paliva ale dle známých co nám kotel ukazovali v provozu není ani to problém, takže za mě opravdu spokojenost. Stačí otevřít a budeš v obraze. KOTEL Slokov 33-důležité odkazy. Automatické kotle - rady - tipy - zkušenosti.


Kotle slokov zkušenosti

Dobrý den, topím štěpkou a dřevem. Starý kotel byl na uhli a není vyroben na spalování štěpky. Uvažuji o koupi kotlu Slovkov Variant, zajímali by mě Vaše zkušenosti s provozem tohoto kotle nebo máte jiný kotel, který více vyhovuje tomuto druhu paliva. Rady a doporučení při výměně kotle.


Kotle byly dodatečně certifikovány na další palivo – hnědé uhlí, a to se stejnými výkony, jako na dřevo. Obchodní společnost Slokov a. Rozvoj společnosti SLOKOV pomocí nového strojního zařízení„ z Operačního programu Podnikání a Inovace v rámci III. Rozvoj, který je financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Výkon elektrokotle je třeba vybrat s ohledem na tepelné ztráty objektu.


Kotle slokov zkušenosti

Co se týká značek, prodávají se elektrokotle od různých výrobců, jako je Protherm, Bosch nebo Mora. S volbou toho správného typu kotle vám poradí projektant TZB, který bude navrhovat topný systém do vašeho domu. Zkušenosti Slokov kotle.


Nastavovat chod kotle se musí podle uhlí jaké je k dispozici. Vložné turbulátory do průduchů kotle jsou už na objednávku a jsou přínosem v úspoře uhlí, rozhodně doporučuji. Zatím jsem nenašel nikde psané zkušenosti s tímto kotlem, hlavně co se provozu na náš ořech týče. Podle mého jak bylo psáno jinde o jiném kotli to musí fungovat, hořák je pořád stejný jak na polské černé tak i na naše hnědé, jen samozřejmě výkon kotle klesne s čímž počítám. To už by váší obavu s výdrží celkem řešilo, mohl by dávat by zhruba 10kw po dobu hodin, ale co bude s. Tento kotel měl být náhrada za starší typ kotle slokov SL2 který začal téct po letech služby.


Kotle slokov zkušenosti

Bylo nutné převařit přírubu - jen horní, pozor také jsou rozdílné roztečné průměry děr na šrouby - nově jsou menší a také místo starších šroubů Mjsou teď M12. PRODEJ kotle SLOKOV doprava ZDARMA Prodej kotle Slokov Variant EKODESIGN Slokov Hodonín Fakta a mýty o kotlích na tuhá paliva Slokov Variant 1. Ukončení prodeje kotlů 1. Povinnost předložit revizní zprávu kotle ke všem kotlům na pevná paliva. Nutnost označení emisní třídy kotle. Kotle jsou vyráběny se standartní vstupní a výstupní přírubou typu Slokov (4x šroub M12). Toto provedení umožňuje snadnou výměnu staršího kotle SLOKOV za kotel nový.


Protipříruby jsou ale nově vyráběny s vývodem G(vnitřní závit) pro snazší prvomontáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky