čtvrtek 8. srpna 2019

Vana 165x80

Vanová zástěna Olsen Spa KARINA s praktickým řešením skládacího ukládání a svou jednoduchostí montáže do jedné boční stěny je vhodná i pro malé koupelny. Na vany POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku let. Nemůžete vyplnit toto pole.


Obdélníková vana z akrylátu. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podh. Máte vybrané filtry: Riva 165x80.


Vana byla navržena s důrazem na praktičnost a tvarovou. Dobrý den, nabízím akrylátovou vanu značky Polysan, velmi moderních tvarů. Polysan Astra L vana 1x najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pievienojieties Ksenukai. Hydromasážní vany, pro dva, hydromasážní vany s ohřevem, rohové i klasické vany. Voľne stojace vane dodajú Vašej kúpeľni štýl. V ponuke sú akrylátové a mramorové samostatne stojace vane.


Svým jednoduchým a elegantním obdélníkovým tvarem výborně zapadá tato vana do většiny designů koupelen. Je zde však pár otázek, na které si musíte při výběru odpovědět. Rozměr z hlediska šířky většina z nás dopředu již zná, málokdo přemýšlí. Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI. Popis produktu ASTRA L 165x- 165x80x- asymetrická vana NOŽIČKY NEJSOU V CENĚ VANY vana je vyrobena ze 1 akrylátu, barva bílá - termín dodání: do prac.


Detail produktu Do obchodu. SYSTÉM HYDRO masážních směrově nastavitelných trysek s přisáváním vzduchu velmi tenké trysky z pochromované mosazi podsvícené bezpečnostní ovládání výkonné a tiché čerpadlo 7W elektronická ochrana čerpadla proti zapnutí bez vody přepadová souprava včetně sifonu, chrom spádované potrubí pro snadné odvodnění nosná ocelová konstrukce snadná instalace. Asymetrické vany mají neobvykle různě dlouhé strany a jsou více oblíbené. Nabízí dobře namíchaný koktejl elegance, kvality a vysoké užitné hodnoty.


Vana je dodávána včetně podpěr (vanové nožičky). Rohové vany asymetrické, akrylátové vany, polysan. POZOR: PRODEJ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Asymetrická vana Hopa GELA nabízí moderní siluety křivek a trendy prolisů po stranách akrylátové vany.


Plastové akrylátové vany pro každou koupelnu. Rychlé dodání až k vám domů. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na koupelny. Rohová vana AVONA od výrobce Vagnerplast s rozměrem 150x90xcm.


Avona je rohová vana s čistým designem a dokonale oválnými tvary. Avona dodá Vaší koupelně klasický a praktický styl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky