pondělí 19. srpna 2019

Krbová kamna stavanger

Krbová kamna stavanger

Pro co nejefektivnější spalování je přivedený vzduch dále rozdělen na primární (pod rošt), sekundární na oplach skla a terciální pro podporu spalování plynných částic. Komora je vykonstruovaná tak, aby byla dosažená vysoká účinnost a malá spotřeba paliva, která činí. Spalovací komora je navíc vyložena šamotovou.


Krbová kamna stavanger

Kamna bych doporučil každému, kdo chce topit ekonomicky a mít příjemné teplo rovnoměrně po celém bytě. Je zde kladen velký důraz na použité materiály a především jejich sílu. Jejich komora je vyrobená z 5mm ocelového plechu a pro dokonalejší spalování je vysázena. Kvalitní krbová kamna za rozumnou.


Jediné co potřebujete je komín k odtahu zplodin, který má dostatečný průměr a zpevněnou podlahu. Teplovzdušná kamna FLAMINGO od předního českého výrobce kamen. Krbová kamna Flamingo jsou ryze českým výrobkem.


Krbová kamna stavanger

Další velkou výhodou těchto krbových kamen je jejich neokoukaný moderní design. Jestli hledáte teplovzdušná krbová kamna , která vás nejen budou hřát, ale i skvěle vypadat, tak pro vás máme řešení. Moderní vzhled a kvalitní vytápění, to jsou teplovzdušná krbová kamna FLAMINGO. V naší nabídce naleznete nabídku těch nejrůznějších krbových kamen bez výměníku.


HS FLAMINGO Stavanger ČERNÁ - krbová kamna. Celou nabídku si můžete prohlédnout právě na této stránce. Jsou schopna vytopit prostor o objemu – 2m3.


Prodáváme kamna , krbová kamna , krby, krbové vložky, bio krby, sporáky, kouřovody, zahradní grily, příslušenství. Díky systému terciárního spalování mají tato krbová kamna až účinnost. Keramická vložka na bocích drží teplo dlouho po vyhasnutí ohně.


Díky rozměrům jsou kamna vhodná i do podkrovních místností či chalup. Jak vybrat správná krbová kamna. Dopřejte si trochu tepla a zútulněte svůj domov třeba krbovými kamny. V první řadě je důležitá funkčnost a parametry.


Krbová kamna stavanger

V té druhé volte příjemný a neotřelý design. Jak tyto dvě věci skloubit dohromady? Komora je vyrobená ze silnostěnného ocelového plechu a pro dokonalejší spalování je. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství. Nabízíme Krby, krbová kamna , krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více.


Kromě toho, že perfektně a během chvilky vyhřejí místnost, pohled do plápolajícího ohně pozvedne pozitivní atmosféru na vyšší úroveň. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. HS Flamingo STAVANGER Black - krbová kamna.


Nejmodernější teplovodní kamna , splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná. Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující.


Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky