pondělí 12. srpna 2019

Kondenzační kotel kombinovaný

Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Jak již z jeho názvu vyplývá, je to kotel , který využívá tzv.


Pokud snížíme teplotu spalin v kotli pod rosný bo tzv. Zjednodušeně řečeno, ochlazená topná voda. Vyberte si kondenzační kotel z naší zvýhodněné nabídky a sjednejte si schůzku s montážní firmou online.


Modernizace vytápění s kondenzačním kotlem Při renovaci systému vytápění využijte našich systémových řešení. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. FORMAT Slim HE ErP a BRAVA Slim HE ErP závěsný plynový kombinovaný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody v nerezovém deskovém výměníku z materiálu INOX 316L.


Tento kotel je zcela nový model s nuceným odtahem spalin pomocí modulačního ventilátoru a nahrazuje starší model FORMAT DGT HE. BAXI Luna Platinum HT kondenzační kombinovaný kotel s výkonem do 24kW. Kotel zajišťuje nejen vytápění bytu ale i průtokový ohřev teplé vody.


Kondenzační kotel kombinovaný

Závěsný kombinovaný kotel – se hodí pro menší byt a malou rodinu. Většinou do litrů objemu. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme.


Kombinované kondenzační kotle THERM s vestavěným zásobníkem zajišťují vytápění topného systému, a navíc fungují jako zdroj teplé vody, která je shromažďována v menším zásobníku, integrovaném přímo pod opláštěním plynového kondenzačního kotle. Plynový závěsný kondenzační kombinovaný kotel Cerapur Comfort se dodává v provedení s odtahem spalin vnější obvodovou zdí. S účinností až 1 lze v porovnání s konvenčními kotli dosáhnout provozní úsporu – ! Konstrukce nadchne výměníkem tepla Inox-Radial, na který je poskytována záruka v délce let. Odolnost a životnost nabídne také kvalitní hořák MatriX. Plynový kotel je vyrobený z prvotřídní ušlechtilé nerezové oceli.


Kondenzační kotel kombinovaný

Puma Condens – důvtip v malých prostorech. Nástěnný kombinovaný kotel o výkonu nebo kW pro vytápění a ohřev teplé vody. C kombinovaný kotel s průtokovou přípravou teplé vody. Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela.


Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Závěsný plynový kombinovaný kondenzační kotel Q7K je zařízení s uzavřenou spalovací komorou. Funkcí kotle je dodávat teplo do systému centrálního vytápění a do systému ohřevu teplé vody.


Přívod vzduchu a odtah spalin může být připojen ke kotli dvěma oddělenými trubkami, nebo pomocí koaxiálního odtahu. Kompaktní kondenzační kotle jsou kondenzační kotle vhodné pro rodinné domy. Jejich integrovanou součástí je zabudovaný zásobník na ohřev teplé vody.


Ohřev teplé vody zajišťuje samotný kotel , případně i solární kolektor. Jsou vyžadovány větší prostorové nároky z důvodu umístění kotle na zemi, jsou k dispozici. Komfort vytápění nejefektivnějším způsobem. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Se starým nízkoteplotním kotlem bylo spousty problémů poruch vadila nu studená voda na spátečce a komín byl jeden velký rampouch u nového kondenzačního kotle kondenzát vyteče spodem Je s. Firma BRÖTJE patří mezi vedoucí značky v oboru tepelné techniky na evropském trhu.


Kondenzační kotel kombinovaný

Se svými úspornými produkty Vám nabízí špičkovou techniku topení plynem, především plynový kondenzační kotel , který je ideální pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky