středa 7. srpna 2019

Obklady krbových vložek

Obklady krbů a izolační materiály. V širokém výběru různých odstínů i výchozích materiálů jsou vhodné do každého interiéru. Velmi dobře se hledá ideální tón, který dobře ladí se zařizovanou místností. Obložení krbů, krbových vložek a okolí krbů.


Obklady krbových vložek

Nejčastěji doporučujeme využít přírodní kamenné obklady. Důvodem je, že kámen dobře akumuluje teplo a snadno se udržuje. Naši zákazníci volí kamenné obklady na krb nejčastěji. Vyberte si z naší nabídky obkladů, které tyto vlastnosti mají.


Po dohodě rádi vyrobíme i celý krb včetně krbových vložek na klíč. A to z kteréhokoliv materiálu z našeho vzorníku. S námi se Vaše vysněné krby stávají realitou! Materiály ze kterých Vám vytvoříme obklady krbů na míru.


Obklady krbových vložek

Kamenné obklady na krbu nejenže působí velmi elegantně a decentně, ale současně vytvářejí velmi přirozený kontrast mezi kamenem a ohněm. Krbové obklady můžete nalézt v mnoha různých odstínových i strukturálních variantách. Obecně platí, že čím více je imitace kamene přírodnější, tím je výsledný efekt lepší. Kvalitu vložky si můžete také pojistit zárukou.


Někteří dodavatelé dávají záruku jen na vnější plášť, najdeme ale i dodavatele se zárukou na celou krbovou vložku i na všechny díly v topeništi. Na litinové krby je záruka od 5–let. Krby jsou vhodným designovým doplňkema často slouží také jako sekundární zdroj tepla. Snadné použití konstrukční a izolační desky pro obestavby krbových vložek , stavby.


Jako stavební materiál pro obestavbu takového krbu se nejčastěji používají velkoformátové izolační desky. Jsou lehké, pevné, snadno opracovatelné, mají. Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek , krbů, detailně poradíme. Hľadáte najlepší kameň na obklad krbu?


Je tvrdá, je ohňuvzdorná, má vynikajúce vlastno. Kromě samotného obkladu provádím i další drobné zednické práce: podezdění a osazení vany, vyrovnání podkladu, hydrostěrky, osazení a obezdění krbových vložek , atd. Působím převážně v kraji Vysočina, na Jindřichohradecku a Táborsku. I u krbových kamen je často možné vybrat si možnosti jejich obložení.


Obkládají se obvykle z boku. Protože jsou postavena v prostoru a jinak nezabezpečena obestavbou jako krby, je dobré vybírat obkla který vyvozuje nižší teploty na povrchu a tak nehrozí při doteku spálení. Kovy jako litina a ocel jsou často používány při výrobě krbových kamen. Občas je můžeme zahlédnout i jako orámování krbů v moderních interiérech.


Dobře se hodí například k režnému zdivu. Opět jde už o standardní součást moderních krbových vložek. Rámek je ale často nabízen jako příslušenství k dokoupení, neboť ne u každého krbu ho lze použít (např. u krbu s kamennými obklady ), a zbytečně by tak navyšoval pořizovací cenu samotné vložky.


U některých vložek výrobci dokonce nabízejí více. I proto se krby a krbové vložky vrací do našich domácností , kde se stávají nejen způsobem vytápění, ale také zajímavým designovým prvkem , a to v tradičních, ale i moderních interiérech. Společnost Krby Rataj nabízí realizaci moderních krbů, krbových kamen, krbových vložek. Dále provádíme kompletní stavební činnosti, obkládání kamennými obklady , obklady do koupelen či stavbu komínů.


Jsme autorizovaný distributor společností Romotop, Topsys, Oikos, Zero a dalších. Velké množství zboží skladem ihned k dostání. Krbové vložky představující možnost jak si dodatečně vybudovat v místnosti krb i přes to, že již máte hotový interiér. Díky krbové vložce si doma můžete dopřát vlastní krb bez nákladných stavebních úprav.


Obklady krbových vložek

Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky