pondělí 19. srpna 2019

České elektrokolo

České elektrokolo

CBELEKTROKOLA České Budějovice. Jsme předním českým prodejcem elektrokol Crussis a elektroskůtrů zn. Poskytujeme kompletní servis na námi prodávané zboží. Doprava je zdarma pro všechny e. Trekové elektrokolo je sportovnější variantou městského elektrokola, které zvládne i polní cesty a pěšiny. Krosová elektrokola se hodí pro jízdu v lehčím terénu, stejně tak i do města.


Mají širší pláště a vetší počet převodů než předchozí varianty. Elektrokolo se 1 jistotou servisu po celé ČR. CZ MÁME OTEVŘENO Moc děkujeme za vaši fantastickou přízeň a také za trpělivost při vyřízení vaší objednávky nového elektrokola nebo servisu v těchto dnech. Dámské elektrokolo – Kvůli pohodlné a bezpečné jízdě v šatech nebo sukni je rám (většinou) vedený rovnoběžně se spodním, čímž vzniká velký prostor kolem nohou. Pro pohodlnou jízdu mívají dámská elektrokola menší rozměry, užší řídítka a jiné drobné úpravy.


Tuto verzi kola doporučujeme i pro seniory, kterým se bude na sedánek pohodlně nasedat. Všechny elektrokola máme skladem. Jsme průkopníky používání elektrokola v Česku.


České elektrokolo

Chceme pro Vás zdravější a zábavnější pohyb v přírodě i po městě. Vyrábíme, nabízíme, servisujeme, půjčujeme a propagujeme dopravní prostředek, který vám dá svobodu a úsměv. Pokud přemýšlíte o jeho pořízení, seznamte se nejprve s možností přestavby vašeho jízdního kola na elektrokolo pomocí sestavy ElectroKit. Budete překvapení, kolik výhod vám tato volba může přinést. Naší snahou je, aby produkty CRUSSIS poskytly ty nejlepší možné jízdní vlastnosti, a proto jsou a budou vždy precizně konstruovány a osazeny kvalitními komponenty tak, aby splňovaly nároky sportovní jízdy, ale i celodenní vyjížďky.


Půjčovny kol ČD – snadná cesta do přírody. Pohodlně a bez starostí přijedete vlakem do centra oblíbených cykloturistických oblastí a přímo na nádraží si můžete kolo vypůjčit v půjčovně kol ČD. Leader Fox navrhuje a vyrábí horská, crossová a trekingová kola, dětská kola a odrážedla, tříkolky pro dospělé a elektrokola. Za poměrně přijatelnou cenu získáte designově vyladěné elektrokolo s odpruženou vzduchovou vidlici, bytelným hliníkovým rámem a 25“ koly. Skládací elektrokola Barack.


České elektrokolo

Unikátní do rychla laděné skládací ele. Provádíme komplexní i dílčí opravy jízdních kol a elektrokol, stavby kol na míru i přestavby na elektrokolo. Petr Kortánek se rozhodl prodat svou starou Hondu CR250. Postavil si totiž novou hračku: elektrokolo s výkonem kW. Výdejny e-shopu a servis kol a elektrokol v prodejnách CykloŠvec Písek, České Budějovice a Vlašim jsou v provozu.


U nás na prodejně máte unikátní možnost si prohlédnout a porovnat elektrokola se středovým motorem od různých výrobců a značek. Popularita elektorokol v České republice stále roste. Také se právě rozhodujete, zda je tím pravým i pro vás? Intenzitu elektrické asistence si můžete zvolit na ovládacím panelu umístěném na řidítkách. Ano, i elektrokolo vyžaduje šlapání – jízda na něm je ale o poznání méně náročná.


České elektrokolo

Díky tomu si mohou i méně zdatní cyklisti užívat dlouhé a obtížné vyjížďky například v horách a místo supění se i stihnou kochat krásami kolem sebe. Stříbrné krosové dámské elektrokolo Hybride Square Cross B2. Pro usnadnění výběru si je všechny detailně představíme v článku Jak vybrat elektrokolo. V našem porovnávacím testu elektrokol jsme se zaměřili na modely od prověřených značek, podstatnou část tvoří elektrokola vyráběná v České republice. Důležitým faktorem výběru byl výkon a výdrž elektrokola, jeho.


Naše firma Voice Bike se zabývá distribucí elektrokol a jízdních kol vlastní značky VOICE která jsou vyráběna vyhradně v České republice. Jsme také oficialním prodejcem elektrokol a jízdních kol zn. Samostatnou kategorii naší produkce jsou právě elektrokola s pohonnou jednotkou zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky