pondělí 19. srpna 2019

Stěnová mřížka smm

Toto provedení je bez upevňovacího rámečku. Provedení Rám i lamely jsou vyrobeny z hliníkových eloxovaných profilů, možná povrchová úprava komaxitem. Příslušenství Regulace, upevňovací. Dodává se s pevnými nebo nastavitelnými lamelami sloužící pro nastavení směru proudění vzduchu. Vyústka nastavitelná VNM.


Stěnová mřížka smm

Požární stěnový uzávěr 2x 3PSUM 90. Stěnová mřížka samostatná SMM. SMU 1stěnová mřížka uzavřená, rozteč listů 12.


PT 4M 445xhnědá, ks, 2. Protihluková sténová mřížka napr. Designová mřížka pro rozvody Jablotron Futura. Dotazníkový formulář neslouží k objednávkám zboží. Prodej trezorů do zdi a na zabudování.


Trezory do zdi, trezory do podlahy v naší nabídce najdete různé druhy trezorů od zdi od menších formátů až po velké. K trezorům do zdi zajištujeme stěhování trezorů a také jejich zazdění. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm.


Výrobky požární techniky jsou součástí požárního zabezpečení budov. Regulační klapka DN 1SP-DKL, ruční, s aretací polohy 2. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Mechanické příslušenství.


Kruhová plastová mřížka se síťkou. Legendární značka OXE se vrací na místo činu! Je tomu již několik let, kdy se výrobce OXE objevil na českém trhu s fotopastmi. Elegantní mřížka vhodná pro přívod i odvod vzduchu systému rekuperace. V případě potřeby, box k mřížce vyrobíme n. Zvláště stabilní provedení, sestávající z předního rámečku s vodorovnými, pevnými profilovými lamelami s viditelným šroubovým upevněním (zapuštěný otvor).


NOVA-F - hliníková odvodní mřížka neprůhledná s filtrem G možnost instalace do hranatého potrubí, stěny či stropu. NOVA-L - hliníková stěnová mřížka , možnost instalace do hranatého potrubí, stěny či stropu. Montážní rámeček není standardně součástí. Mřížka není určena do podlahy. Držák do auta BLOW US-větrací mřížka Tento univerzální držák rychle a snadno nainstalujete na palubní desku do libovolné větrací mřížky.


Následně Vám poslouží pro spolehlivé uložení jakéhokoliv mobilního telefonu, GPS navigace, nebo jiného zařízení, které chcete používat v autě. Velmi lehká konstrukce Tichý DC motor Antibakteriální povrchová úprava Odnímatelná zadní mřížka pro snazší čištění Ergonomicky tvarovaná rukojeť s optimálním rozložením ovládacích prvků pro praváky i leváky Závěsné očko Postříbřené kontakty přepínače zajišťující delší životnost Tepelná pojistka. This banner text can have markup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky