středa 21. srpna 2019

Český výrobce krbových kamen

Český výrobce krbových kamen

Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Přední český výrobce kamen a krbových vložek. Vážení zákazníci, s potěšením vám oznamujeme, že jsme v těchto dnech zprovoznili nový e-shop, kde je možné zakoupit veškeré naše produkty. HS Flamingo - Český výrobce krbů a kamen , Broumov. ROMOTOP - český výrobce krbových kamen.


Firma Romotop je jeden z největších českých výrobců krbových kamen s dlouholetou tradicí. Pod značkou Romotop se vyrábí ocelová krbová kamna, keramická kamna a akumulační kamna, kamna s teplovodním výměníkem a krbové vložky. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.


Výroba krbů, kamen i příslušenství. K nim se přidaly i další řady krbů a krbových kamen , protože společnost přináší na trh pravidelně inovace. Krbovou vložku nebo designová kamna. Jelikož máme dlouholeté zkušenosti z výroby, vývoje a certifikace krbových kamen a krbů, disponujeme znalostmi, podle kterých dokážeme odborně ohodnotit daný produkt, či daného výrobce. Na základě těchto znalostí jsme vybrali přední evropské výrobce , které v ČR výhradně zastupujeme splňující bezvýhradně tři.


Romotop se těší velké oblíbenosti díky ověřené kvalitě, spolehlivosti a vysoké technické úrovni svých výrobků a krásnému designu. Síť partnerů po celé ČR a Evropě. Tištěné katalogy zasíláme zdarma. Kde jsou kamna, tam je domov.


Tvoříme společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Už 1let děláme topení dřevem a peletami pohodlnějším. Krby se značkou Steko jsou nositeli řady ocenění a. Aquaflam, Aquaflam VARIO,. W, do prostoru výkon 5. Další významnou oblastí je výroba designových velkoformátových kachlů k realizaci moderních kamen , kde se firma Hein řadí k evropské špičce. V nabídce jsou i typová kachlová kamna.


Český výrobce krbových kamen

Pokud Vás zaujala naše nabídka krbových a kachlových kamen ABX, budeme rádi, když nás budete kontaktovat. V Oprechticích u Ostravy provozujeme také vzorovou prodejnu, kde máme vystaveny nejprodávanější typy kamen a kde se Vám můžeme osobně věnovat. Kupte kvalitní české kamna, kamna ABX! Tradiční český výrobce krbových kamen , kachlových kamen , vložek a krbů.


Kachlová kamna jsou pro své vlastnosti ideálním zdrojem sálavého tepla - vyrábíme kachlová kamna tradiční, moderní kachlové krby, kachle pro zakázkové stavby kamen. Vyrábí vysoce kvalitní krbové vložky a krbová kamna s moderním designem šamotového topeniště, dokonalým spalováním, vysokou účinností a ekonomickým provozem. Nabízí teplovodní krbové vložky vybavené moderními technologiemi, které i přes.


Český výrobce krbových kamen

Jsme ryze českou společností se silným zázemím a dynamickým tahem na branku. Každý výrobek, který opouští výrobní závod v Suchdolu nad Odrou, je výsledkem společného úsilí všech 5zaměstnanců. La Nordica-Extraflame Group je tradiční a dlouholetý italský výrobce krbových kamen , krbových vložek a sporáků s produkcí 1tisíc spotřebičů ročně, což z této společnosti dělá jednoho z největších evropských výrobců.


Společnost si v průběhu let získala významný podíl na trhu a nyní prodává své produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky