čtvrtek 22. srpna 2019

Tesamoll odrazová fólie za radiátor

Fólii za radiátor můžete na zeď za radiátor nalepit pomocí oboustranně lepicí pásky či ji nechat volně zavěšenou, pokud máte vlhké stěny. Omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Zatímco naše gumové těsnění v profilech pomáhá minimalizovat energetické ztráty u oken a dveří, izolace za radiátorem zajišťuje, že se teplo, které by jinak uniklo zdí za radiátorem, odrazí zpátky do místnosti. Zajímavý námět, jak se s tímto problémem vyrovnat, zájemcům nabízí tesa tape v podobě odrazové fólie za radiátor.


Fólie tesamoll je proti jmenovaným prostředkům zase o krok dál: v až osmdesátiprocentní účinnosti i neuvěřitelně jednoduchém způsobu užití. Tesa fólie za radiátor omezuje tepelnou ztrátu do zdiva tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Rozmer fólie je 100×cm. Výrazně tak omezíte ztrátu energie a snížíte tak náklady na vytápění.


Folie disponuje hliníkovou vrstvou, která je nalepena na speciální izolační pěně. Free Shipping Available. Thermoflex- folie za radiator délky m, výšky m mm, tloušťky mm.


Fólia za radiátor slúži ako izolácia, Zabraňuje unikaniu tepla cez stenu za radiátorom. Ještě týdny po nalepení se dá snadno a čistě odstranit. Hliníková fólie izoluje stěnu za topným tělesem a tím zabrání odvodu tepla stěnou. Mám v RD nově vybudované ÚT a kotel Slokov Radiátory deskové, dům nezateplený, Okna plast-dvojsklo. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny.


Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Jedná se o celkem zajímavý doplněk, který má zamezit tomu, aby část tepla z radiátoru nemířila špatným směrem. Tedy v podstatě přímo do zdi, vlivem čehož není teplo využito tak jak by mělo. Po nalepení vytvoří další izolační vrstvu.


Snižuje také rosení oken. Produkt obsahuje rozšířenou galerii fotek! Izolační fólie na staré nebo jednoduché okenní rámy pro úsporu energií. Zastavuje chla šetří energii, výrazně omezuje.


Termoizolační fólie na okna. Reflexní plocha za radiátorem má vliv jen na sálavé teplo. Odrazová fólie za radiátor omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. To se od ní odráží a je zpět pohlcováno do radiátoru a dalsí část ohřívá přes mezery v žebrovém radiátoru okolní předměty. Tato odrazová folie má skutečně velmi významný vliv na únik tepla podokení vyzdívkou ven.


Z radiátoru se sděluje teplo do místnosti třemi způsoby. Vedením - mezi radiátorem a vzduchem,sáláním - na obě strany od žeber radiátoru a prouděním - ohřátým vzduchem. Protože v zimě může být radiátor teplý až st C,jsou tyto tepelné převody asi stejné. Vhodná pro umístění za topení.


Popis produktu - Odrazová folie za radiatory Radflek - Set pro radiátorů. Radiátor topení produkuje teplo sáláním do všech směrů v místnosti. Více jak tepla je ovšem vyzářeno na studenou stěnu za radiátorem kde dochází ke ztrátám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky