čtvrtek 15. srpna 2019

Palivové dřevo pytlované

Palivové dřevo se slevou 5Kč pro záchranné složky. Rozhodli jsme se v této těžké době, jako alespoň malé poděkování, dát všem lékařům, zdravotním sestrám, policistům a hasičům při libovolném nákupu naš. U nás si můžete objednat štípaná polínka, metrové kusy na uskladnění i suché pytlované dřevo.


Zvyšující se ceny energií nás všechny nutí hledat optimální způsob vytápění. Vytápění pomocí palivového dříví je tak v poslední době velmi oblíbené. Cena za pytel o hmotnosti 18kg: 8-kč.

Nejlevnější pytlované palivové dřevo v Oblasti Ostrava, Opava a okolí. Tvrdé štípané palivové dřevo Listnaté palivové dřevo Pytlované dřevo Dárkové poukazy Doprava a trasa Nabídka spolupráce Vlastnosti palivového dřeva Novinky. Nejnovější technologie umožňují efektivní spalování biomasy s dostatečným uživatelským komfortem a zároveň. Odběr je možný bez palet (volně ložené dřevo ), nebo na paletách – vratná záloha na paletu – kulatá 1Kč, hranatá „klec“ 5Kč.


A tím vysoce vlhké dřevo dává menší výhřevnost. A vyschlé dřevo má 5- vlhkosti. Proto lidé, aby mohli ihned topit, musí si zakoupit dřevo vyschlé- 1-3roky od těžby dle druhu dřevin.


Při zakoupení čerstvého dřeva si musí doma ponechat zásobu, kterou každým rokem doplňují.

I proto má prodej dřeva stále vzrůstající tendenci. PALIVOVÉ DŘEVO PYTLOVANÉ SUCHÉ objem pytle ltr. Nabízíme kvalitní palivové dřevo z českých stromů. Vyberte si u nás z široké nabídky palivového dřeva z Prahy a okolí dle Vašich požadavků. Dřevo rozvážíme po Praze, Praze-zápa Praze-výcho do Benešova, Příbrami a Berouna, ale Vaši objednávku není problém dovézt prakticky kamkoliv.


Ceník palivového dřeva. V naší nabídce najdete palivové dříví tvrdé (dub, buk, habr, olše, bříza) i palivové dříví měkké (smrk, borovice). Navíc brikety, pelety a palivové dřevo za trvale nejnižší ceny. Obchod se surovým dřevem – kulatina.


Zajištění odvozu dřeva speciálními soupravami. Prodej palivového dřeva. Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí, balené uhlí, brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety.


Skladování dříví - naštípané dřevo skladujeme pod střechou bez stěn, aby mělo co nejlepší podmínky ke schnutí. Přestože se snažíme co nejvíce kulatiny nakoupit na podzim, kdy stromy obsahují nejméně mízy a vody, sklad udžujeme dle možností stále naplněn. Cenu kvalitního dřeva z bříz, buků i smrků najdete v přehledném e-shopu s dopravou zdarma.


Vám dovezeme kdykoliv na vozíku max 2prms. Vítáme Vás na stránkách TOP- DŘEVO Tomáš Kukučka palivové dřevo Ostrava. V Moravskoslezském,Olomouckém a Zlínském kraji nabízíme jak polosuché s vlhkostí nad , tak i technologicky sušené palivové dřevo s vlhkostí pod připraveno ihned k topení.

Pro naše zákazníky připravujeme palivové dřevo tvrdé (dubové dřevo , bukové dřevo , habrové dřevo , olšové dřevo , břízové dřevo ) i palivové dříví měkké (smrkové dřevo , borovicové dřevo nebo břízové dřevo ). Námi nabízené palivové dřívo je vhodné pro všechna krbová kamna, krby či krbové vložky. Pro velkoobchodníky máme připraveny zajímavé podmínky - volejte KONTAKTY. Rovnané palivové dřevo vyrábíme pouze na vyžádání. Zabýváme se prodejem a rozvozem pevného paliva, nově sypaného štípaného DŘÍVÍ a kulatiny.


Nejčastěji nabízíme – Měkké dřevo – smrk, borovice, modřín, Tvrdé dřevo – buk, dub, akát, habr, javor, jasan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky