pátek 9. srpna 2019

Žádost o dotaci na kotel

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Neztrácejte čas hledáním podmínek. Neriskujte chybné vyplnění a podání žádosti.


Žádost o dotaci na kotel

Mám zájem o dotaci na kotel nebo tepelné čerpadlo. Máte neekologický kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním a chcete ho vyměnit za nový? To všechno bez papírování a dlouhých front. Uplatnit nárok na bonus je možné nejpozději do dvou let od získání dotace na nový kotel , je tedy možné požádat o kotlíkovou dotaci a třeba o půl roku později o dotaci na zateplení.


Po dokončení projektu pak bude vyplacena jak dotace na zateplení, tak i bonus za výměnu kotle. Na základě společné komunikace ověříme, zda můžete žádat o dotaci na výměnu kotle. Sepíšeme smlouvu o zajištění administrace vybrané dotace a zajistíme za vás podání žádosti o dotaci. Společně vyčkáme na kladné vyřízení dotace.


Žádost o dotaci na kotel

Vámi vybraný kotel namontujeme a uvedeme do provozu. Kolik peněz může žadatel. Nestihli jste podat žádost v prvním kole kotlíkových dotací?


Pomůžeme vám s žádostí o dotaci v. Tento týden odešle Kraj Vysočina na Ministerstvo životního prostředí (MŽP) žádost o další dotaci na kotlíkové dotace. Nejpozději v září vyhlásí podmínky dotačního řízení a od října začne přijímat žádosti. Zpracujeme Žádost o dotaci za Vás!


Dotaci vyřídíme za Vás! Pokud nemáte počítač, můžete žádost přijít vyplnit na úřad. Je nutné se ovšem dopředu objednat. Vyřídíme Vám dotaci až 150. Využijte dotace ve výši až 1. Více o Kotlíkové dotaci.


Vyberte jak nás chcete kontaktovat. Chcete vědět, kolik přesně z dotace na nový kotel dostanete? Z těch si dál vyberete podle dalších parametrů (náročnost obsluhy, typ atd.). Uvidíte, kolik z dotace dostanete na vámi. How to make EASY FACE MASK in MINUTE - NO SEWING!


Žádost o dotaci na kotel

Zažádat o kotlíkovou dotaci můžete pouze do 13. Kdo nezažádá o dotaci na výměnu starého kotle nyní, ten už nebude mít další příležitost. Fotodokumentace stávajícího kotle napojeného na otopnou soustavu a komínové těleso, uvedení jeho typu (odhořívací, prohořívací apod.), materiálu (ocel, litina) a jmenovitého výkonu. V opačném případě čtěte dále ;-).


Na kotlíkovou dotaci lze získat tepelné čerpadlo, plynový kondenzační kotel , automatický kotel na biomasu, kotel na biomasu s ručním přikládáním. Obraťte se na nás ještě dnes rádi Vám s výběrem vhodného zdroje vytápění pomůžeme. Bonus získáte, pokud zkombinujete žádost o dotaci na zateplení, výměnu oken a dveří či instalaci solárního systému s dotací na výměnu nevyhovujícího kotle na tuhá paliva za jiný ekologický a úsporný zdroj tepla.


Žádost o dotaci na kotel

Nárok na bonus můžete uplatnit do let od získání dotace na nový kotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky