pondělí 26. srpna 2019

Elektrické struhadlo eta

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Přinášíme radost a užitek více než let. Elektrické struhadlo ETA. Ako vybrať elektrické strúhadlo? Uľahčia vám prípravu najrôznejšie pokrmov aj výrobu strúhanky.


Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Vybrať si môžete aj z rôznych nadstavcov. Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W.


Extra výkonná elektrická struhadla s. Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vysoce kvalitní výměnné nástavce s nožem z nerezu pro rychlé a snadné dekorativní krájení. Sekáčky, krouhače na DATART.


Elektrické struhadlo eta

Ty nejlepší sekáčky, krouhače nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Pri kúpte si vyberajte modely, ktoré sú vybavené dostatočným počtom nadstavcov. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času. Vďaka nim môžete využiť elektrické strúhadlo na zemiakové placky, sekanie orechov, strúhanie kapusty, ale aj na prípravu strúhanky.


Určite tiež doma organizujete raz za. Kuchyňské kráječe, co umí sekat dobroty. Nakrájet cibuli bez jediné slzy? Mít všechny plátky chleba stejné? Stačí sáhnout po správném kuchyňském kráječi, a vaše kulinářské přání je splněno.


Struhadlo je snadno rozebiratelné a jeho složení je velmi jednoduché a intuitivní. Jednotlivá struhadla i disk na hranolky můžete mýt v myčce nádobí. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače, alebo sekáčiky na bylinky a korenie. Clatronic Concept Domo ETA Fackelmann First Austria Gastroback. Nástavec na plnění klobás a kebbe a struhadlo.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Strouhání na hrubém struhadle a jemném plátkovači. Zpracování zeleniny s robotem Ronic je velmi rychlé a jednoduché - přesvěčte se sami.


Strúhadlá a krájače dotiahnu vaše pokrmy k dokonalosti. Využijete ich na prípravu šalátov, hranoliek, zeleninových ozdôb, príloh alebo napríklad aj na prípravu domácich halušiek. Skvelý doplnok pre každú gazdinku.


S jeho pomocou ľahko nakrájate chlieb, pečivo, syry, salámy, ovocie i zeleninu na rovnomerné plátky, kolieska a krajce. Plátky ako podľa pravítka. Kvalitný nerezový nôž značky Solingen s vrúbkovaným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky