pátek 16. srpna 2019

Čerpadlo do studny

Ponorná tlaková čerpadla do studny jsou určena pro čerpání čisté vody převážně z hluboké kopané studny. Mohou však být použita i pro čerpání z jiných zdrojů, kde je nutné čerpat do větší vzdálenosti nebo s vyšším tlakem. Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, pro přečerpávání a odčerpávání. Jak vybrat čerpadlo do studny Při zvyšujících se cenách stočného a vodného je vlastnictví studny velkou výhodou.


Dříve se voda ze studny čerpala ručně, jelikož nebývala přivedena až do domu. Dnes se již voda čerpá pomocí elektrických čerpadel. Vybraná čerpadla jsou určena pro čerpání čisté vody bez nečistot.


Pro různé účely si můžete také udělat zásoby do sběrné nádoby, například do sudu. V dnešním článku si řekneme, jak správně vybrat čerpadlo pro studnu, aby splňovalo vaše představy a dlouho a spolehlivě vám sloužilo. Nahradili jsme za staré plastové čerpadlo. Používáme čerpadlo na zavlažování a rozdíl je znatelný. Položek k zobrazení: 61.


Čerpadlo do studny

E-shop s ponornými čerpadly do studny. Nabízíme značky HCP, Joval, Kopro a mnoho dalších. E-tech VN 230V 20m kabel, ponorné čerpadlo se spínací skříní s plovákem. Ponorné 5″ čerpadlo do studní, celonerezové provedení. Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou.


Odnímatelný síťový kabel. V provedení s plovákovým spínačem, odnímatelný plovákový spínač. Využití při rozvodu vody.


Čerpadlo do studny

Jak vybírat čerpadlo do studny Mít vlastní studnu je velkou výhodou, v některých lokalitách dokonce nutností. Pokud je voda kvalitní a studna nevysychá, znamená to nezávislost na dodávkách od vodáren a zároveň i úsporu peněz. Po vyvrtání studny jsme se mohli pustit do uložení čerpadla do studny.


Uložení čerpadla do studny je teoreticky i prakticky velmi jednoduchá záležitost. Pro uložení čerpadla do studny budete určitě potřebovat samotné čerpadlo. V případě, že se nedovoláte, prosím o zaslání krátké stručné sms ohledně problému a lokality - zareaguji jakmile se dostanu k telefonu. O čerpadlech určených do studní a vrtů na zahradách a domovních pozemcích.


Čerpadlo do studny

Jiný druh čerpadla slouží k přečerpávání splašků v kanalizační soustavě rodinných. Hlubinné tlakové čerpadlo má větší výtlak a dokáže tak vyčerpat vodu z větší hloubky. Ponorné tlakové čerpadlo se používá typicky do vrtané studny na vodu pro zásobování domácnosti, hlubokých a úzkých vrtů, čemuž odpovídá i charakteristická konstrukce.


Ponorné čerpadlo do studny může být vybaveno plovákovým spínačem pro ochranu suchobehu. Kalová čerpadla, do studny. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hodnocení produktu: 1 (). V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu.


Ponorná čerpadla BLUE LINE PMC jsou vhodná pro studny a nádrže. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky