pondělí 18. února 2019

Vsuvka 1 2

Vsuvka 1 2

CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Kvôli zvýšenému množstvu objednávok, dokážeme objednávky expedovať až o 3-prac dni neskôr. Určena pro spojování se závitem ISO 228- 1. Provedení: bez povrchové úpravy.


Vsuvka 1 2

Mosazná vsuvka se používá ke spojování závitových trubek a armatur ve stavbách. Je určena zejména pro rozvody vody, vzduchu, neabrazivních a neagresivních kapalin do provozního tlaku max. Vsuvka redukovaná mosazná s 6-hranem se používá ke spojování závitových trubek a armatur ve stavbách. Produkty s dopravou ZADARMO Čerpadlá Príslušenstvo a náhradné diely k čerpadlám Ovládacie jednotky čerpadiel Zvýhodnené čerpacie sety Domáce vodárne Tlakové nádoby Fltre na vodu Kanál, odpa tvarovky, drenáž Rúry (voda, ÚK, plyn) a fitingy Pex-Al-Pex (plasthliník) Pozinkované Rúra Koleno FF Koleno MF T-kus FF T-kus FF. Závitová tvarovka z mosadze, druh - vsuvka s 6-hranom, s rúrkovými závitmi vonkajšie x vonkajšie, bez povrchovej úpravy.


Pripojovacie závity G sú valcové pre spoje netesniace na závitoch podľa normy ISO 228- 1. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Je určená najmä pre rozvody vody, vzduchu, neabrazívnych a neagresívnych kvapalín do prevádzkovej teploty do °C. Vodoinštalačný tovar za skvelé ceny. Rozvody kúrenia, vody, plynu, vzduchu a ďalšie inštalácie. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript!


Vsuvka 1 2

Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Detailní popis produktu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vonkajšie závity R sú kužeľové pre spoje tesniaci na závitoch podľa normy ISO 7- 1. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácií reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Vážený zákazník, objednávky přijaté po 20. Přejeme příjemné prožití vánočních svátků.


Vsuvka 1 2

Veškeré objednávky vytvořené v tomto období budou vyřizovány po tomto datu. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail?


Mosadzná vsuvka s vonkajšími závitmi G 1. Ohodnoťte nás, Váš názor se počítá! Podělte se s námi a ostatními uživateli, jak jste spokojeni s termínem dodání, komunikací, se zbožím samotným a službami které nabízíme. Plastová tvarovka ASTORE. Dále nabízíme příslušenství a kompresorům a pneumatickému nářadí švédské značky CEJN - rychlospojky, navijáky, hadice, ofukovací pistole a další. Potřebujete poradit s výběrem?


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kliknutím na odkaz Odoslať beriete na vedomie, že spoločnosť HORNBACH - Baumarkt SK spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky