pondělí 18. února 2019

Opravy řídících jednotek motoru praha

Nabízíme Vám opravy řídících jednotek z vozidel různých automobilek ať jsou evropská, asijská či americká. Prostě řídicí jednotka motoru je v pořádku a příčina závady leží někde jinde. Proto je vhodné věnovat velkou pozornost důkladnému otestování dílu v odborném servisu před jeho zasláním do opravy.


I zde je obvykle velmi dobrý poměr mezi cenou nového dílu a jeho opravou. Mívá na starosti objem nasávané kapaliny, snížení spotřeby a zvýšení výkonu. Oprava řídících jednotek. Díky tomu vaše auto jede hladce a podle představ.


Avšak ne vždy řídící jednotka poslechne všechny povely a stane se, že začne stávkovat. Jsme odborníci na opravy řídících jednotek Specializujeme se na opravy poškozených řídících jednotek pro osobní i nákladní automobily. Na repasované řídící jednotky motoru , ABS a převodovky.


Nabízíme servis a opravy řídících jednotek motoru koncernu Volkswagen Škoda Volkswagen Seat Audi V mnoha případech nelze jednotku. Naše firma provádí opravy elektronických řídících jednotek , specializujeme se na opravy : airbagů, autorádií, panelů přístrojů. Vítejte na našich stránkách kde se dozvíte vše ohledně testování a oprav řídících jednotek a další elektroniky zejména osobních automobilů.


Naše kompletní portfolio strukturované dle značky vozidla naleznete v našem online shopu. Korespondenční a fakturační adresa: DevCom spol. Většina moderních motorových jednotek obsahuje ve většině případů komplexní a poměrně výkonný procesor (MCU), který díky stále větším požadavkům na rychlost operací, paměť a mnoholičnost funkcí je nepříliš oblíbeného typu BGA pouzdra. Těmito webovými stránkami nyní otevíráme pro všechny ještě jednu možnost. Jsou to vysoce profesionální generální opravy řídicích jednotek , na něž je poskytována záruka v délce měsíců, tedy stejná jako u dílů nových.


Jen ta cena je obvykle někde úplně jinde. Račte vstoupit do sekce opravy řídicích jednotek. Autoservis Garant Praha provádí autodiagnostiku motoru a ostatních řídících jednotek vozidel všech značek.


Problematice auto diagnostiky se věnujeme dlouhodobě a společně s autoelektrikou se jedná o naší specializaci. Pokud máte problém s diagnostikou motoru nebo čehokoli jiného, můžete se na nás obrátit. Naše technické zázemí nám umožnuje provádět kompletní otestování řídící jednotky motoru včetně mikroprocesoru, paměti, driveru, polovodičů, ochranných a řídících prvků. Záruky dle rozsahu poškození od 6-měsíců. KČ V případě zájmu mne kontaktujte Po-Pa 8-16.


Závada se projeví tím, že ruční brzda nefunguje a vozidlo stále „pípá“. Diagnostika nejčastěji odhalí závadu levého nebo pravého motoru el. O jaké opravy řídících jednotek se jedná? Snad nejvíce a nejpřehledněji je to patrno v našem seznamu realizovaných oprav.


Jde především o jakákoliv elektronická zařízení, stroje nasazené v průmyslu nebo domácnostech, u kterých byla zjištěna vadná elektronika či modul řídící jednotky. Na většinu provedených oprav poskytujeme záruku rok. Na internetu jsem zjistil , že firma Ecuservis se zabývá opravami řídících jednotek i nákladních aut.


Velmi rychle jsme se telefonicky dohodli na opravu jednotky. Poněvadž to mám do Opavy km , ihned jsem osobně dovezl řídící jednotku do firmy Ecuservis Opava. Přirozeně nás to zaujalo, neboť řídící jednotky byly až donedávna automaticky pokládány za neopravitelné a nutnost jejich výměny byla často spjata s investicí v řádech i několika desítek tisíc korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky