středa 27. února 2019

Článkové radiátory výkon

Páčia sa vám tradičné článkové radiátory ? Klasický a zároveň moderný vzhľad ich predurčuje do reprezentačných priestorov, rodinných domov či panelových budov, v priestoroch, kde je kladený dôraz na vykurovací výkon , a zároveň elegantný dizajn. Hodia sa všade, kde nahradia klasické rebrované radiátory prvej generácie. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti. Prohlédněte si radiátory AQUA na našem kanálu Článkový radiátor na teplovodní ohřev - žebrové radiátory v novém designu Řada AQUA V.

Trubkové článkové radiátory jsou vhodné do celého bytu. Variabilita, výkon , výroba na míru a speciální povrchy jsou přednosti článkových raidátorů. Obě varianty využitého materiálu jsou srovnatelně energeticky náročné, trochu odlišně však pracují s teplem.


Ocelové radiátory vytvoří v místnosti subjektivní pocit tepla téměř okamžitě. Stejně tak rychle však tento dojem zmizí, pokud radiátor vypnete. Ocelové trubkové nebo litinové článkové radiátory jsou otopnými tělesy pro vytápění budov, kde potřeb výkon , klasický a zároveň elegantní design.


Rozdělení přenosu tepla.

Cca zářením, cca cirkulací vzduchu. Ocelové a litinové radiátory mají dlouhou životnost a výbornou vodivost tepla. AQUA ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY : Článkové radiátory sú svojím klasickým dizajnom vhodné pre náhradu starých liatinových radiátorov.


Aj v ich prípade ponúkame mnoho rozmerov, prevedenie na. Topte úsporně a pohodlně! ATOL se vyznačují vzhledem „klasických“ litinových radiátorů.


WINDSOR jsou díky svému bohatému dekoru vhodným ře. Díky praktickým oblým tvarům, snižujícím riziko úrazů, a elegantnímu designu jsou často umisťovány na frekventovaná místa ve veřejných budovách. Nízká váha radiátorů je dána výrobou z ocelových článků.


Největším výrobcem radiátorů na českém trhu je společnost KORADO z České Třebové. Otopná tělesa této značky jsou oblíbená pro jejich kvalitní zpracování, kompaktní rozměry, rychlé nahřátí i chladnutí, dlouhou životnost a cenovou dostupnost. Vyrábíme vysoušeče obuvi, trubkové radiátory dokonalé v každém detailu vhodné zejména do koupelen.


Radiátory z České Třebové. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Při rekonstrukci domu či bytu přijde dříve nebo později na řadu vytápění. Z celé otopné soustavy klademe největší nároky na radiátory , ať už jde o jejich kvalitu, životnost, design, tepelný výkon , umístění v interiéru a správnou funkci. Vydržia takmer neobmedzene.


Výkon sa odvíja vždy od poču rebier. Nevýhoda je veľký rozmer a horšie čistenie medzi rebrami. Doskové radiátory patria medzi najpoužívanejšie typy radiátorov v našich domácnostiach. Boli to radiátory v starej výstavbe a boli dimenzované na tepelné straty.


Boli to časy kedy sa hľadelo hlavne na znižovanie tepelných strát pri zlej tepelnej izolácii a vysokých stratách tepla. Hliníkové žebrové radiátory , neboli hliníkové článkové radiátory představují na trhu radiátory s nejrychlejším přenosem tepla do místnosti. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Již neodmyslitelné pro moderní, náročné projektování tepla: článkové radiátory od společnosti Arbonia.


Unikátní v rozmanitosti modelů a rozměrů - s stavebními hloubkami. Výkonné a komfortní díky ideálnímu poměru tepla vyzařováním a konvekce. Jsou však vyráběny z ocelových článků, proto disponují nižší hmotností.


Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky