pátek 15. února 2019

Nemrznoucí kapalina do topení

Nemrznoucí kapalina do topení

CS ANTIFREEZE G TERMO(koncentrát-80°C) je osvědčená nemrznoucí kapalina do topení a chladících systémů budov na bázi ethylenglykolu. Může být použita ve všech systémech včetně topných, chladicích a kl. CS EKOTERM je moderní nemrznoucí kapalina (koncentrát) na bázi netoxického. AGR-TERMO Pnemrznoucí směs do topení litrů.


Nemrznoucí kapalina do topení

Kapalina na bázi monopropylenglykolu, která se používá do všech druhů otopných soustav, které chrání proti poškození mrazem a zároveň i před korozí. Vážený pane, nemrznoucí směsi do ústř. U těchto výrobců si můžete zjistit Vámi požadované údaje. Dobry den Prosim o sdeleni zkusenosti s naplnemi pro ustredni topeni. Informoval jsem se u vyrobce Velvana Velvary a byl mi doporucen Friterm.


Nabízíme je v objemech po nebo litrů. Topenář radí dát do ústředního topení nemrznoucí směs a přepínat (jaro, podzim) , takže bude nemrznoucí směs všude. Do otopného okruhu se přidává inhibitor koroze s přísadami proti tvoření vodíku. Nemrznoucí směs - kapalina do solárních kolektorů, ústředních topení , apod. Zdůvodnění: Fridex byla naprosto běžně používaná látka proti zamrznutí u motorů s litinovým blokem a hlavou.


Akvalor je koncentrovaná nemrznoucí kapalina na bázi glykolů se spektrem antikorozních přísad. Přípravek je určen do uzavřených topných nebo chladících systémů a výměníků tepla, které chrání před poškozením mrazem a před korozí. Solafriz MIC je netoxická nemrznoucí směs - kapalina na bázi monopropylengly­kolu, vhodná především do solárních kolektorů a ústředních topení s již přidanými nejmodernějšími organickými inhibitory koroze. Solafriz MIC se plní do čistých systémů ohřevu vody a podle potřeby se ředí měkkou vodou na požadovaný bod tuhnutí kapaliny.


Brzdové kapaliny Aditiv do nafty Odstraňovač vody v benzínu. Podobné fráze na Sleviste. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Koncentrát do -70°C, nutno naředit. Friterm se používá jak pro topení , tak i chlazení v letních měsících, kdy hrozí přehřátí.


Nemrznoucí kapalina do topení

Nemrznoucí kapalina do topení Friterm je skvělou volbou, pokud chcete zachovat své radiátory dlouhodobě bez koroze. Prostředky Fernox na údržbu podlahového vytápění. Ekologická teplonosná antikorozní kapalina SOLARTEN SUPER pro solární systémy na bázi monopropylenglykolu s nízkým bodem tuhnutí, s přídavkem nejedovatých inhibitorů koroze a stabilizátorů pro dosažení zvýšené tepelné stability a prodloužené životnosti.


Kapaliny do slunečních kolektorů a příslušenství. Topení - nemrznoucí směs na zimu alcula , 08. Celoročně chrání chladící systém motorov. Problému pomůže zabránit tlakový chladicí systém a používání správné chladicí kapaliny. Některé nemrznoucí kapaliny mohou bránit zamrznutí až do -°C.


Ochranná kapalina Do topení MAYLINE KPro systémy vytápění s teplotou topné vody od 60°C do °C. Kupte si kapaliny do chladiče, ostřikovače, topení , tepelných čerpadel, klimatizace, solární systémy - náš eshop ProdejOlejů. Přepínač a odpor topení. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky.


Spínače, senzory, kontakty dverí. Chladící kapalina - nemrznoucí směs. Solární kapaliny předávají teplo ze sluneční energie do spotřebiče solární energie.


Ekologické teplonosné antikorozní kapaliny SOLARTEN mají nízký bod tuhnutí a obsahují přídavek nejedovatých inhibitorů koroze a stabilizátorů pro dosažení zvýšené tepelné stability a prodloužené životnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky