čtvrtek 21. února 2019

Tepelné čerpadlo pro ohřev vody

Tepelné čerpadlo pro ohřev vody

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Tepelné čerpadlo pro ohřev vody

Pokud potřebujeme mít ohřev teplé vody , který bude nezávislý na vytápění nebo nechceme zbytečně zatěžovat tepelné čerpadlo pro vytápění, řešením je tepelné čerpadlo určené přímo pro ohřev teplé vody. Tepelná čerpadla určená pro ohřev vody snižují spotřebu energie až o dvě třitiny. A to nejen v létě, ale i během jarních a podzimních měsíců! Provoz na okolní vzduch. Pro tepelné čerpadlo na okolní vzduch se hodí mimo jiné sklepní prostory, které mají v zimních měsících konstantní a poměrně vysokou teplotu.


Toto je nejčastější provozní případ navrženého systému tepelného čerpadla. Udržitelná technologie, maximální energetická účinnost. Kombinace dvou stále poměrně drahých zařízení ale má své nevýhody – hlavně problematickou návratnost investic. Tepelné čerpadlo a systém pro solární ohřev vody spolu mohou velmi dobře spolupracovat. Tu ale může zlepšit využití dotací a klesající cena obou technologií.


V době, kdy probíhala první část dotační akce Zelená úsporám, se na našem trhu. Jedinou podmínkou je jeho připojení. COP øxV - x 15cm. Vysoce energeticky účinné tepelné čerpadlo pro vytápění a přípravy teplé vody.


Hybridní tepelné čerpadlo Účinně kombinujte obnovitelné a tradiční zdroje energie s hybridním tepelným čerpadlem pro vytápění, chlazení a ohřev vody. Nejste si jisti, jestli zvolit tepelné čerpadlo vzduch–voda, nebo země–voda? Poradíme vám, zda je pro vás vhodné tepelné čerpadlo země–voda vzhledem k vašim budoucím plánům se zahradou. Pomůžeme vám určit tepelné ztráty domu a na základě nich vybrat ideální výkon tepelného čerpadla.


Tepelné čerpadlo pro ohřev vody

Chcete tepelné čerpadlo pro ohřev bazénové vody ? Přečtěte si informace o tom, jak ho vybrat nebo umístit, aby efektivně vyhřívalo váš bazén. Vytápíme domácnost prostřednictvím zdroje energií ze životního prostředí. Po dalších kalkulacích se rozhodl, již dále nezateplovat a instalovat pouze tepelné čerpadlo vzduch-voda, které zároveň zajistí ohřev teplé vody pro pětičlennou domácnost. Po konzultaci s naším obchodně-technickým specialistou se rozhodl pro tepelné čerpadlo AWX ECONOMIC.


Zaručuje významné snížení nákladů na ohřev teplé vody. Využívá stávající tepelnou energii z okolí. Nádrž integrovaná s čerpadlem zajišťuje až 2- 3litrů teplé užitkové vody až do.


Bazénové tepelné čerpadlo je dobrá investice do Vašeho pohodlí. Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu. Funguje na obdobném principu jako chladnička nebo klimatizace – pouze obráceně.


Rozdílem je vysoká energetická úspora získáváním tepla ze vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky